Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort vernieuwt mobiel aanbod

door Jeanet Woldring


Vernieuwde-bundelsTelfort4-7-2016.jpgTelfort heeft haar mobiele abonnementen flink aangepast. Het nieuwe aanbod bestaat uit vijf kant-en-klare bundels met belminuten, MB’s en onbeperkt sms. Vanaf 4 juli is het niet meer mogelijk om zelf een abonnement samen te stellen. Daarnaast zit er nu standaard gratis 4G in de databundels. Uit welke bundels kun je nu kiezen?

Geen keuzestress 

Telfort wil het kiezen van de juiste belbundel in de jungle van het telecomaanbod makkelijker maken. In plaats van zelf samen te stellen, zijn er nu vijf opties met samengestelde bundels. In de praktijk zou al ruim 80% van haar klanten voor één van deze vijf bundels kiezen. Daarom biedt de provider de rest van de keuzes niet meer aan, zodat 'uren puzzelen om de juiste combinatie van minuten en MB’s te vinden niet meer nodig is'.

Vijf kant-en-klare abonnementen

Telfort biedt nu de keuze uit vijf bundels. Hierin zit standaard een hoeveelheid belminuten, MB’s en onbeperkt sms. Dit geldt voor Sim only en AbonnementDe keuze voor bundels met data variëren van 500 MB en 150 minuten voor 12,50 euro per maand, tot 3000 MB en onbeperkte minuten voor 27,50 euro per maand. In de oude situatie was de grootste databundel 2500 MB. Speciaal voor klanten die hun telefoon alleen gebruiken om te bellen is er een 300-minutenbundel zonder MB’s voor 8 euro per maand. Een bundel met 2000 MB en 300 minuten kost 18 euro, waarmee Telfort dus 1000 MB extra biedt voor 3 euro per maand. 

Telfort Mobiel 4-7-2016.jpgDe genoemde prijzen gelden voor 2-jarige abonnementen. Een eenjarig abonnement kost 1 euro per maand extra. De aansluitkosten voor een abonnement zijn 10 euro. De nieuwe abonnementen hebben geen naam.

Standaard 4G

In de bundels zit standaard en gratis het gebruik van het 4G-netwerk van KPN. Bij oude abonnementen van Telfort moest hier nog een toeslag van 5 euro per maand voor betaald worden. 

Ongebruikt tegoed 3 maanden houdbaar

Bij Telfort kun je je ongebruikte belminuten of dataverkeer twee maanden meenemen. Het tegoed heeft een maximale houdbaarheid van drie maanden. Het dus kan twee factuurmaanden meegenomen worden. Het oude tegoed wordt eerst verbruikt in de nieuwe maand, daarna het nieuwe tegoed.

Na 10 minuten gratis bellen

Klanten met een bundel van 150 of 300 minuten bellen in ieder telefoongesprek na 10 minuten gratis. De belminuten worden dus na 10 minuten niet van de bundel afgetrokken. Bellen buiten de bundel kost 30 cent per minuut en wordt op hele minuten afgerond.

Internetten buiten de bundel is alleen mogelijk wanneer je MB’s bijkoopt. Dus als MB's op zijn, dan heb je geen mobiel internet meer. Tot het eind van de kalendermaand kunnen 500 MB’s worden bijgekocht voor 5 euro.

Extra voordeel voor klanten

Klanten van Telfort krijgen extra voordeel. Bij het verlengen van je mobiele abonnement of als je Telfort Thuis klant bent en een nieuw mobiel abonnement afsluit, ontvang je tot 30% extra minuten en tot 50% extra MB’s gratis. Bij een combinatie van Telfort Mobiel met Telfort Thuis ontvang je CombiVoordeel. Hierbij kun je kiezen voor 5 euro korting per maand, gratis HBO pakket, gratis Opnemen Pakket of een verdubbeling van je belminuten en MB’s.

Vergelijk de nieuwe bundels in onze Belwijzer

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie