Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort verlaagt tarief maandelijks opzegbaar mobiel abonnement

door Jeanet Woldring

telfort-opzegbaar-mobiel-abonnement.PNGTelfort heeft met onmiddellijke ingang de extra kosten verlaagd voor het maandelijks opzegbaar maken van een mobiel abonnement. In plaats van € 2,50 betaal je nu € 1,50 per maand. Je bepaalt zelf of je deze optie in je abonnement neemt. 

Geen jaarcontracten, wel maandcontracten

Bij Telfort kun je kiezen uit een minutenbundel van 150 minuten met 1 GB, 5 GB of 10 GB mobiel internet. Je kunt daarnaast kiezen voor Spotify (met korting) en/of onbeperkt bellen. Op 26 maart j.l. is de provider gestopt met jaarcontracten. Telfort biedt alleen nog abonnementen met een looptijd van 2 jaar. Wel kun je kiezen voor een maandcontract, dit kostte tot nu toe € 2,50 per maand extra. Het is nu dus een euro goedkoper geworden..

Bundeltegoed 3 maand geldig

Als enige partij in Nederland is het bundeltegoed bij Telfort 3 maand geldig. Dat betekent dat je je overgebleven MB's en minuten 2 maanden meeneemt. Om te kunnen internetten heb je een databundel nodig. Is je databundel op dan wordt je snelheid verlaagd. De maximale downloadsnelheid is dan 64 Kbps en de maximale uploadsnelheid 32 Kbps. Is je internetbundel op en wil je dezelfde factuurmaand toch verder internetten, dan kun je een extra internetbundel kopen. Dit kan maximaal vier keer per factuurmaand.

CombiVoordeel

Als je internet thuis combineert met een mobiele aansluiting kan dat voordeel opleveren. Dubbele data en bijvoorbeeld korting op het maandbedrag of gratis een extra televisiepakket.

Vergelijk alle sim only abonnementen Vergelijk alle mobiele abonnementen

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reageren

Navigatie