Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Telfort verlaagt tarief maandelijks opzegbaar mobiel abonnement

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

telfort-opzegbaar-mobiel-abonnement.PNGTelfort heeft met onmiddellijke ingang de extra kosten verlaagd voor het maandelijks opzegbaar maken van een mobiel abonnement. In plaats van € 2,50 betaal je nu € 1,50 per maand. Je bepaalt zelf of je deze optie in je abonnement neemt. 

Geen jaarcontracten, wel maandcontracten

Bij Telfort kun je kiezen uit een minutenbundel van 150 minuten met 1 GB, 5 GB of 10 GB mobiel internet. Je kunt daarnaast kiezen voor Spotify (met korting) en/of onbeperkt bellen. Op 26 maart j.l. is de provider gestopt met jaarcontracten. Telfort biedt alleen nog abonnementen met een looptijd van 2 jaar. Wel kun je kiezen voor een maandcontract, dit kostte tot nu toe € 2,50 per maand extra. Het is nu dus een euro goedkoper geworden..

Bundeltegoed 3 maand geldig

Als enige partij in Nederland is het bundeltegoed bij Telfort 3 maand geldig. Dat betekent dat je je overgebleven MB's en minuten 2 maanden meeneemt. Om te kunnen internetten heb je een databundel nodig. Is je databundel op dan wordt je snelheid verlaagd. De maximale downloadsnelheid is dan 64 Kbps en de maximale uploadsnelheid 32 Kbps. Is je internetbundel op en wil je dezelfde factuurmaand toch verder internetten, dan kun je een extra internetbundel kopen. Dit kan maximaal vier keer per factuurmaand.

CombiVoordeel

Als je internet thuis combineert met een mobiele aansluiting kan dat voordeel opleveren. Dubbele data en bijvoorbeeld korting op het maandbedrag of gratis een extra televisiepakket.

Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie