Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort verlaagt roamingtarieven per 24 augustus

Telfort verlaagt  vanaf 24 augustus 2007 de tarieven voor mobiel bellen en gebeld worden vanuit een EU-land, anders dan Nederland, naar een ander EU-land. Aanleiding voor de verlaging is de nieuwe regels voor mobiel bellen binnen de EU. 

EU-regulering
De Europese Unie heeft nieuwe regels ingevoerd voor de tarieven die mobiele aanbieders in rekening mogen brengen voor bellen en gebeld worden binnen de EU. Dat betekent dat Telfort in het buitenland goedkoper kan ‘inkopen’ en deze tariefsverlaging kan doorberekenen naar zijn klanten, zo luidt de verklaring van de KPN-dochter.

Nieuwe tarieven
Voor het bellen met de mobiel naar een vast of mobiel nummer vanuit een EU-land, anders dan Nederland, naar een ander EU-land betalen Telfort klanten straks 58 cent per minuut. Voor het ontvangen van een mobiel of vast gesprek op de mobiel in een EU-land, anders dan Nederland betaalt men 29 cent per minuut.

Overgang naar nieuwe tarieven
Telfort hanteert voor particuliere en zakelijke abonnees één tarief voor mobiel bellen en gebeld worden in het buitenland. De nieuwe tarieven, die tot 50% lager zijn dan de huidige tarieven, zijn vanaf 24 augustus 2007 beschikbaar.

• Particuliere klanten met een abonnement die vanaf 24 augustus gebruik willen maken van de nieuwe tarieven kunnen zich sinds 25 juli gratis aanmelden via www.telfort.nl/eu: zij worden dan binnen een maand na aanmelding overgezet naar de nieuwe tarieven.
• Klanten die zich na 29 augustus aanmelden ontvangen per de daaropvolgende dag de nieuwe tarieven.
• Klanten die van de aanmeldmogelijkheid geen gebruik willen maken, ontvangen de nieuwe tarieven automatisch vanaf 24 september 2007.
• Prepay-klanten en zakelijke gebruikers worden op 24 augustus automatisch naar het nieuwe tarief overgezet.

Sms- en datatarieven
Telfort wijzigt de sms- en datatarieven niet per 24 augustus. Deze blijven dus gelijk, evenals de beltarieven buiten de EU. Zie voor de exacte tarieven onze speciale website voor buitenlandbellen: Vakantiebellen.com.

 

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie