Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Telfort verhoogt tarieven mobiel bellen

door Jeanet Woldring

 Per 1 januari zijn de Telfort abonnementen voor mobiel bellen duurder geworden. Alle maandelijkse bedragen van de Sim Only's zijn een euro omhoog gegaan. Bij de abonnementen met toestel geldt de verhoging voor twee bundels. Hierdoor staat Telfort niet meer in de TOP 5 Sim Only op Bellen.com. Voor abonnementen mét toestel betaalt u bij Telfort wel het laagste minuuttarief van Nederland. In deze TOP 5 staat Telfort welgeteld driemaal.

Niet meer in TOP 5 Sim Only
De Sim Only bundel met 100 minuten per maand kost nu 6,95 euro voor een eenjarig abonnement. De bundels met 200, 300, 400 en 500 minuten kosten vanaf 1 januari 7,95, 9,95, 15,95 en 19,95 euro. Tweejarige abonnementen zijn een euro goedkoper.Door deze verhoging wordt de minuutprijs van de kleinste bundel van 100 minuten per maand 7 cent en voor de grootste bundel 4 cent.  De 300 Sim only bundel voor 9,95 heeft met 3,3 cent de laagste minuutprijs en staat daarmee op plek 8 in de ranglijst. Zowel Tringg als Ben zijn voordeliger qua minuuttarief.

SMS bundel ook duurder
De SIM only bundel met 25 SMS berichten is van 1 euro per maand naar 2 euro gegaan. De bundel met 100 SMS van 2 naar 3 euro, de bundel met 1000 berichten voor 11 euro is ongewijzigd.

TOP 5 Abonnement met toestel

Wie naast een nieuw mobiel abonnement ook een nieuw toestel zoekt, is bij Telfort nog steeds aan het goedkoopste adres. Ondanks de verhoging van een euro staat Telfort 300 nog steeds op plek 1 in de TOP 5. Het minuuttarief binnen de bundel bedraagt nog geen 9 cent: 8,7 cent om precies te zijn. Telfort 100 en 150 staan met 10 cent per minuut respectievelijk op de vierde en vijfde plek.

Zie ook: Belwijzer Mobiel

Gepubliceerd: dinsdag 5 januari 2010
Geactualiseerd: dinsdag 9 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie