Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort verhoogt snelheid mobiel internet

door Jeanet Woldring

Telfort heeft de snelheid verhoogd van Surf&mail internet dat in het Super Sim only 500-abonnement zit. Aanvankelijk kon maximaal van GPRS gebruik gemaakt worden. Nu is het mogelijk om met UMTS of HSDPA snelheden te internetten op een mobiel. Dit komt neer op maximaal 768 Kbps download en 384 Kbps upload. Je hebt natuurlijk wel een geschikt toestel nodig om die snelheid te halen, anders haal je 'slechts' 384 Kbps (maximale snelheid UMTS).

Super Sim only
Met de Super Sim only krijg je 500 belminuten, 300 sms'jes en surf&mail voor 30 euro per maand. Overigens krijg je nu bij alle Sim only's van Telfort de hoge snelheid. Communiceer je wat minder via sms en bel je wat minder, dan zou je om die reden in plaats van de Super ook kunnen kiezen voor Sim only 200, gecombineerd met een sms bundel van 90 berichten* en mail&surf. Je betaalt dan maandelijks € 15,95 (6,95 + 2 + 7).

Raadpleeg de Belwijzer 
Vindt u het teveel rekenwerk en gepuzzel om het beste (lees: voordeligste) Sim only abonnement te kiezen, raadpleeg dan onze Belwijzer. Na een paar muisklikken wordt de goedkoopste combinatie getoond. Niet alleen voor bellen en sms'en, maar desgewenst ook met mobiel internet. Uiteraard kunt u ook 'gewone' gsm abonnementen en prepaid vergelijken.

*Opmerkelijk genoeg is een bundel van 90 smsjes goedkoper dan eentje met 60. Wie via de webshop koopt, krijgt 90 sms berichten voor 2 euro per maand, terwijl 60 sms berichten 3 euro kosten! 

Zie ook: Vergelijking mobiel internet op gsm of pda

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie