Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort start online mobiele telefoonbeurs

1 reactie

Telfort start met een beurs op internet voor de aan- en verkoop van tweedehands mobiele telefoons. Hiervoor is een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Marktplaats.nl.

Telefoonbeurs 
Consumenten kunnen op de Telefoonbeurs hun tweedehands mobiele telefoontoestel online verkopen. Een speciale prijscheck helpt ze om de verkoopprijs vast te stellen. Wie een nieuw abonnement met toestel via Telfort aanschaft, krijgt van de aanbieder een vergoeding voor zijn oude toestel. De Telefoonbeurs biedt vanaf vandaag al duizenden tweedehands mobiele telefoons. 

Telefoonveiling
Daarnaast veilt Telfort elke week een nieuw simlock-vrij telefoontoestel tegen het hoogste bod. Zo wordt deze week de Nokia N73 aangeboden. Diegene met het hoogste bod heeft de veiling gewonnen. Tot dusver is 'Floris'  met 110 euro de hoogste bieder. Gaat niemand daar overheen, dan moet Floris binnen 5 werkdagen na afloop van de veiling zijn bod bevestigen. Doet hij dit niet, dan verdwijnt het toestel weer in de volgende veiling. Zoals gebruikelijk is het niet mogelijk om een bod in te trekken.   
Sim only belminuten
Bezoekers kunnen op de beursvloer ook Telfort sim only belminuten kopen. Deze worden overigens voor exact dezelfde prijs aangeboden als in Telforts eigen webshop. De huidige aanbiedingen op de homepage van de Telefoonbeurs zijn alleen geldig als je een contract voor 2 jaar afsluit. De Telfort sim only 200 minuten voor € 7,95 per maand -aangeduid als de goedkoopste sim only van Nederland- heeft dus een looptijd van 2 jaar. 

TOP 5 Sim only op Bellen.com
Heb je liever de goedkoopste sim only van Nederland voor 1 in plaats van 2 jaar? Kies dan voor Telfort 300 Sim only voor € 8,95 per maand. Het minuuttarief binnen de bundel is 3 cent. Op de tweede plaats in de TOP 5 op Bellen.com prijkt het Telfort 200 Sim only abonnement voor € 6,95 terwijl Ben regelmatig voor € 8,95 op plek 3 staat. Bij Ben zit je geen jaar, maar slechts een maand vast aan je contract. Kijk voor de complete TOP 5 goedkoopste sim only's op Bellen.com.

Zie ook: Toestelwijzer en Gratis GSM toestellen

Reacties (1)

Geplaatst door: Tim Sanders ()

Eindelijk iemand die slaagt om met Marktplaats iets voor 2ehands gsm`s te regelen.
Anymobile en dergelijke zijn eigenlijk kansloos tegenover Marktplaats.

Tim Sanders

Opmerking van de redactie op 05-06-2008
url verwijderd
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie