Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort op zwarte markt met voordelige abonnementen

Telfort is afgelopen weekend met een eigen filiaal  gestart op de Zwarte Markt in Beverwijk. Het bedrijf spreekt van een 'flagship store' en wil benadrukken dat bellen simpel, goedkoop en duidelijk kan zijn.

De winkel is gevestigd in ChinaTown. In amper tien minuten kunnen klanten bellen met een nieuwe mobiele telefoon, belooft het telecombedrijf dat hiermee haar positie als voordeelaanbieder wil onderstrepen.

In de nieuwe winkel wil Telfort klanten trekken die goedkoop bellen belangrijker vinden dan de hipste telefoon met features die in de meeste gevallen nooit gebruikt worden. Speciaal voor prepay bellers is er een groot aanbod van verschillende aanbiedingen, een vorm van uitverkoop die volgens Telfort uniek is in de telecombranche.

Afgelopen maanden reisde Telfort al met een mobiele winkel langs markten en braderieën van diverse grote steden. 'De Zwarte Markt in Beverwijk is zeer laagdrempelig, dat is een belangrijke factor in onze eigen positionering richting consumenten', aldus directeur Marco Visser. 'Een bijkomend voordeel is dat het afsluiten van een abonnement steeds gemakkelijker wordt. Terwijl mensen een telefoon uitzoeken sluiten wij het abonnement naar keuze aan en tien minuten later lopen zij al bellend de markt af'.

Alle abonnementen zijn te vergelijken en ook verkrijgbaar via de Belwijzer op Bellen.com. Naast mobiele telefonie biedt Telfort sinds vorige maand ook internetpakketten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie