Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort met kraam op de markt

door Jeanet Woldring 5 reacties

Telfort gaat de markt op. Het telecombedrijf breidt het aantal verkooppunten op een slimme manier uit: de operator gaat op de markt staan. Het komende half jaar zal de mobiele marktkraam van Telfort op markten en braderieën in de grotere plaatsen in Nederland te vinden zijn. 

De komende zomermaanden kunnen we Telfort aantreffen op de markt in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Alphen a/d Rijn, Delft en vele andere plaatsen in Nederland. Komende zaterdag is de kraam bij winkelcentrum Leyenburg in Den Haag te vinden en zondag in het centrum van Utrecht.

Uit de proef die Telfort de afgelopen maanden heeft gedaan, is verkoop op de markt een succes gebleken. De markt is volgens Telfort een logische keuze, want het is bij uitstek een plek waar consumenten komen om voordeel te halen: laagdrempelig en voor iedereen bereikbaar. De KPN-dochter profileert zich als prijsvechter ('basic en voordelig') en vindt zich als merk goed passen op deze plek. De marktkraam is een compleet verkooppunt en de klant kan bellend van de markt af lopen, het aansluiten gebeurt vanuit de mobiele marktkraam.

Raadpleeg de Belwijzer Mobiel om te zien of Telfort 'basic en voordelig' is.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (5)

Geplaatst door: Ruska ()

Vier jaar heb ik een abonnement bij Telfort bundel samen bellen 500 minuten en 60 sms-jes. Tot maart gaat dat kosten ca 10 euro per maand. Heel goedkoop maar: Telfort is verkeerd bezig en heeft deze aanbieding opgeheven en mijn kosten zullen drastisch stijgen. Ik hoop niet want ik heb een contrakt en hoop dat de contrakt onder de zelfde voorwaarde verlengt wordt.Ik wacht tot januari a.s. en als dat klopt dan ga ik naar een andere provider.

Geplaatst door: Bink ()

Op de markt is je gulden een daalder waard, komt de derde minuut gratis weer terug?

Geplaatst door: Ferry ()

Wanhoopsdaad: slechte kwaliteit = slechte verkoop = kpn`s telfort dus is `t eigenlijk wel goed op `t niveau van kpn`s telfort

Geplaatst door: German ()

Waarom een belachelijk idee ?
In zo`n kraam heb je meteen oogcontact. Bij Vodafone kun je eerst een tijdlang in de winkel staan zonder dat je herkend wordt.
Niet zoiets als: "Heeft u nog even een moment ?" Neen hoor zolang je niet aan de beurt bent, ben je mister nobody.

Geplaatst door: Sander ()

Wat een belachelijk idee zeg om met je kraam op de markt te gaan staan van Telfort. Hebben ze niks anders te doen. En ik zou zelf nooit langs de kraam van Telfort gaan lieve zoiets bij Vodafone.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie