Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Telfort klanten op 26 januari overgezet naar KPN

door Margot Meendering Leestijd: 1 minuut

Op 26 januari 2020 stopt KPN met de mobiele diensten van Telfort. Klanten worden op die datum overgezet naar KPN. Begin dit jaar maakte KPN al bekend te gaan stoppen met het merk Telfort. Klanten worden vanaf deze week tot half januari 2020 over hun overstap geïnformeerd. 

Logo KPNZelfde bundel

KPN belooft Telfort-klanten een abonnement met meer of dezelfde hoeveelheid data voor hetzelfde of een lager maandbedrag. Telfort klanten met een abonnement van vóór 2017 worden het eerst geïnformeerd vanwege de wettelijke termijn van 5 weken. Abonnees met een nieuwer abonnement krijgen uiterlijk twee weken voor 26 januari bericht over hun overstap.

Factuur en rekeningnummerLogo Telfort

Voor klanten verandert er dus in principe weinig. Wel verandert de factuur en het bankrekeningnummer waarop de abonnementskosten moeten worden overgemaakt. Voor klanten met een thuis abonnement blijft Telfort nog langer bestaan. In de loop van 2020 worden ook deze klanten overgezet van Telfort naar KPN. 

XS4ALL

Naast Telfort wil KPN ook internetprovider XS4ALL opheffen.

Geactualiseerd: vrijdag 13 december 2019

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.