Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort in kleinzakelijke markt

Telfort stapt offensief in de "kleinzakelijke markt". Dat heeft de operator afgelopen week bekend gemaakt. Aanleiding voor de uitbreiding zijn de uitkomsten van een onderzoek waaruit blijkt dat ruim 37% van de ondernemers in het MKB vindt dat ze te veel betaalt voor mobiel bellen.

Zo’n 54% denkt geld te kunnen besparen op mobiele telefoonkosten en bijna 43% van het midden– en kleinbedrijf vindt de tariefstructuren van mobiele providers onduidelijk en niet transparant. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van onderzoeksbureau Databay uit Amstelveen.

Telfort heeft op dit moment een marktaandeel van 10% in de kleinzakelijke markt. Doelstelling is dit aandeel flink te laten groeien. Met hoeveel wordt niet bekendgemaakt. De directie geeft wel aan dat het doel voor eind 2008 gerealiseerd moet worden.

MKB-ondernemers kunnen vanaf deze week vanaf 8 cent per minuut bellen. Bellen binnen en buiten de bundel kan vanaf dezelfde prijs. Via een speciale belscan kunnen ondernemers op internet uitrekenen of zij met de aanbieding van Telfort goedkoper uit zijn dan bij hun huidige aanbieder. De goedkope zakelijke abonnementen zijn ondermeer verkrijgbaar via internet Telfort.nl/zakelijk.

Zie ook: Belwijzer mobiel  

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie