Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Telfort haalt T-Mobile in

Telfort heeft T-Mobile ingehaald en staat daarmee op nummer drie in de Nederlandse mobiele markt. Het klantenbestand van Telfort groeide in het afgelopen kwartaal tot 2,3 miljoen, waardoor ze 0,1 miljoen meer klanten heeft als T-Mobile.

Dit blijkt uit onderzoek van Telecom Paper. KPN sloot met 214.000 de meeste nieuwe klanten aan in het eerste kwartaal van 2005 en Vodafone kreeg er 122.000 klanten bij.

T-Mobile was het enige telecombedrijf dat klanten verloor, 39.000 in drie maanden tijd. Telecom Paper stelt dat de concurrentie scherp is en dat de vele tweejarige abonnementen die T-Mobile in de afgelopen periode afsloot beginnen af te lopen.

Verder concludeert Telecom Paper dat nog weinig Nederlanders  mobiele datadiensten gebruiken. Het merendeel van de mobiele telefoons kan overweg met GPRS, en een klein deel met UMTS, maar dat houdt niet in dat men deze diensten ook gebruikt.

De telecombedrijven zetten in het afgelopen kwartaal gezamenlijk voor 1,4 miljard euro om. Dat is iets meer dan een jaar geleden. Volgens de onderzoeker daalden bij Orange, T-Mobile en Vodafone de omzetten uit diensten, bleef die van Telfort gelijk en toonde enkel KPN een groei op dit gebied.

Bron: Planet multimedia

Gepubliceerd: vrijdag 3 juni 2005

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie