Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Telfort beloont prepay bellers met gratis sms-jes

Telfort introduceert per 1 september aanstaande gratis bonus-sms voor prepay-gebruikers. 

Mobiele opwaardeerders krijgen dan bij tien euro beltegoed tien gratis sms’jes.  Per mobiel opgewaardeerde euro krijgt de Telfort prepayklant 1 sms gratis.
 
Dit vaste voordeel vervangt het 3e minuut gratis bellen-voordeel dat op 15 augustus 2003 was geïntroduceerd. Prepay-gebruikers bellen relatief korter, maar sms’en steeds meer. Hierdoor wordt een voordeel gebaseerd op sms’en veel relevanter volgens Telfort.

Mobiel opwaarderen is een van de mogelijkheden om het beltegoed aan te vullen. Telfort zegt het zo: 'Mobiel opwaarderen is een veilige en gemakkelijke manier om het beltegoed aan te vullen. Je hoeft niet meer een opwaardeerkaart in een winkel te kopen, maar je kunt overal en altijd, 24 uur per dag opwaarderen met je eigen mobiele telefoon. Dit systeem werkt met een persoonlijke pincode, die gekoppeld is via Interpay aan je bank- of girorekening. Je kunt elk bedrag in hele euro’s tussen de 10 en 50 euro opwaarderen.'

Een sms-bericht verzenden kost 8 cent voor Telforts prepaidbellers. Bellen naar eigen voicemail blijft gewoon gratis en het beltegoed is onbeperkt houdbaar.

 

Gepubliceerd: woensdag 3 augustus 2005

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie