Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telegraaf: Chaos bij Internet+Bellen

door Jeanet Woldring 40 reacties

De servicedesk waar tienduizenden woedende en gefrustreerde klanten van KPN Internet Plus Bellen heen bellen, is één grote chaos. Personeel dat op zijn computer spelletjes speelt, privé-mail van klanten leest, klagers bewust extra lang telefonisch ’in de wacht’ zet om zo meer geld met de betaalnummers binnen te halen en klanten van het kastje naar de muur stuurt. Dat zegt een klokkenluider tegenover De Telegraaf.

Het bericht heeft tot nu toe ruim 700 reacties opgeleverd! Volgens de krant ontkent KPN de wantoestanden in alle toonaarden. Er zijn in het verleden dingen fout gegaan, maar dat gebeurt niet meer aldus het telecombedrijf. 

De klokkenluider, die niet met z'n naam in de krant wil, vindt het diep triest hoe KPN klanten behandelt als zij met een klacht aan de lijn komen over InternetPlusBellen. Hij stelt dat medewerkers van KPN's service-afdelingen in Enschede en Amersfoort klanten om diverse redenen heel lang in de wacht laten staan. Niet alleen omdat het zo druk is, maar ook omdat servicemedewerkers met wat anders dan hun eigenlijke werk bezig zijn, zoals 'spelletjes spelen op hun computer of het lezen van privé-mail van klanten'. 

Ook worden naar zijn zeggen klagers bewust extra lang telefonisch ’in de wacht’ gezet om zo meer geld met de betaalnummers binnen te halen. Wat de KPN-insider waarschijnlijk niet weet, is dat het tarief voor het bellen naar de helpdesk begin deze week verlaagd is van 10 cent per minuut naar 1 cent per minuut.

Daarnaast komt KPN nieuwe klanten tegemoet met een gratis installatie. Na ontvangst van het Doe-Het-Zelf pakket kan gebeld worden om een afspraak te maken met een deskundige KPN-monteur. Nadat InternetPlusBellen succesvol geïnstalleerd is, kunnen de monteurkosten van € 49,95 teruggevraagd worden middels een waardecoupon.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (40)

Geplaatst door: Joost ()

Neem geen Abel telecom, als er wat is zijn ze niet thuis.

Geplaatst door: Jan ()

Ervaring met KPN/HetNet is slecht. Lang aan de telefoon houden. De heldesk weet geen antwoord te geven. Breekt de verbinding af. Duurt lang dat een reactie volgt op een schriftelijk vezoek. >2 maanden! Ontvang 2 facturen, 1 van KPN en 1 van HetNet! Plotseling is de code inbellen verdwenen. Helpdesk kan geen oplossing bedenken en kunt de foutcode niet. Monteur komt nu. Kosten aan verbonden.

Geplaatst door: E. van Dam ()

Het is één grote rotzooi bij KPN. In de 1e week van October heb ik IPB aangevraagd. Ik verzocht de bevestiging en ALLE correspondentie naar mijn toekomstige woonadres te verzenden. Mooi niet dus! Op mijn nieuwe adres aangekomen lagen er 2 brieven van KPN. Eén met de bevestiging en de ander met het mij toegekende nieuwe telefoonnummer. Op 1 november nam ik mijn intrek op het nieuwe adres.Aangezien er in de bevestiging stond dat het geval vanaf 7 nov. geactiveerd was, ging ik eens in een internetcafe kijken hoe het met mijn order was. NIETS VAN BEKEND was daar de melding. Toen ben ik gaan bellen (mobiel) 50 minuten in de wacht plus 50 minuten mobiel belkosten dus.Ik kreeg de melding: DAt heeft U verkeerd begrepen, de procedure gaat vanaf 7 november lopen! Wat schetst mijn verbazing? 2 dagen later ontvang ik het installatiepakket en nog eens 3 dagen later de brief met de activatiecode! Alleen zaten er nog een paar haken een oogjes aan! Ik had besteld KPN IPB inclusief 1/2 jaar gratis 7/24 uur bellen. De eerste rekening bracht men al gesprekskosten in rekening. Dus weer bellen met de nodige wachttijd a 10 ct per minuut. Ik moest via Mijn KPN dat wijzigen. Heb ik gedaan. Toen voerde men op de volgende rekening 10 euro op voor onbeperkt bellen! Nog afgezien van de onkundigheid van helpdeskmedewerkers: HET IS BIJ KPN INZAKE IPB EEN GROTE ROTZOOI. Na 3 maanden is nog niet alles rond i.v.m. teveel in rekening gebrachte kosten etc. Zodra ik kan opzeggen doe ik het.

Geplaatst door: stefan ()

Probeer al sinds oktober vorig jaar KPN Internet+Bellen te krijgen. Het is bij HetNet allemaal netjes gegaan maar KPN weigerd om haar stuk van het werk te doen. Vervelend dat HetNet zegt dat ik terug gebelt wordt maar zit nu al 3 maanden te wachten op een telefoontje. Heb al twee keer een nieuwe aanvraag ingediend. Zelf na de opmerking naar de concurrent te gaan heb ik niets van ze gehoord. Ga het nu maar bij Tele2 proberen. Goed bezig die jongens van KPN, schande!

Geplaatst door: Marieken van Wijngaarden ()

"Maar in vergelijking...hebben de meeste andere providers procentueel gezien toch echt meer problemen...." schrijft de KPN-insider..... kijk zo kennen we KPN weer. Blaffen naar een ander en VEEEEEEL geld incasseren. Trouwens als je KPN belt krijg je alleen maar externe call centers aan de lijn van hele andere bedrijven. Die lui intereseert het echt niet hoe het gaat met KPN en haar klanten. Mijn buurvrouw heeft gewerkt bij de afdeling SafeTeam en zij vertelde dat zij de hele dag huilende klanten aan de lijn kregen met al maanden lang grote problemen, met foutieve fakturen van duizenden euros en zo, ze probeerde het op te lossen maar kreeg alleen maar tegenwerking van afdeling die maar niets deden. En dan hebben we het dus nog niet eens nu over de falende techniek van het slechte en vooral dure produkt Internetplusbellen.

Geplaatst door: KPN Klantenservice insider ()

Gedeeltelijk hebben sommigen gelijk. Er vele malen meer abonnees voor IPB gekomen dan verwacht (3x zoveel ong).
Hierdoor was de bezetting op de klantenservice erg beneden peil. Inmiddels zijn er tonnen mensen aangenomen waar dan weer eerst de `rotte appels` uitgefilterd moeten worden.
Inmiddels gaat het idd wel een stuk beter en sneller.
Daarnaast is het 0900 nummer idd nog maar 1cent per minuut en als de `klokkenluider` zijn info had geweten, had hij ook geweten dat als je een 0900 nummer belt, het betreffende bedrijf ook nog eens ongeveer 7 cent per minuut betaald aan gesprekskosten. Dus de lijn open houden om de kas te spekken is hier helaas niet bij.
Overigens is er nu ook het 0800-0505 nummer is voor KPN en de onderliggende providers Planet, HetNet en budgetVoip aanbieder Slim

En over het grote aantal klachten. Ongeveerd 4% van de klanten heeft klachten. Dat is procentueel niet erg veel. Maar op 1 miljoen klanten zijn dat er 40.000. Dus ja, in absolute cijfers is het nogal wat.
Maar in vergelijking...hebben de meeste andere providers procentueel gezien toch echt meer problemen....

Geplaatst door: Ron Louwen ()

Op 17dec`06 Tele2lite besteld!Op 08jan07 plotseling zonder bericht afgesloten bij oude provider door tele2.Echter nog geen modem ontvangen van Tele 2!Na vele leugens door klantenservice kwam de aap uit de mouw, er waren geen modems beschikbaar, en ook nog eens niet van het multi pc type!Dit was bij de bestelling wel beloofd!!Nu na heel veel contact en ergernis, wordt ons contract eindelijk gelukkig weer ontbonden.
Nee voor ons nooit meer Tele2!Kijk aub uit met afsluiten en leg bepaalde afspraken op de gesprekstape vast.Nog beter, neem gewoon een betrouwbare provider!Een echt voorbeeld van tele2 complete chaos, en dan niet lite!!

Geplaatst door: jacobaster ()

Ik heb nu precies een jaar KPN iternetbellen en ik verbaas me erover dat het bij de 1 heel goed loopt en bij de ander niet. Ik behoor bij de laatste.Omdat ik in de randstad zit? Nu zit ik ook weer zonder telefoon, na 2 dagen zonder internetverbinding. En nergens kan ik advies of hulp krijgen. Ik wacht nu al bijna 2 maanden op een monteur omdat ik een andere draad naar mijn experiabox nodig zou hebben omdat de telefoonlijn steeds wegvalt. Ik ben echter niet urgent, hebben zij bepaald. Als ik de storingsdienst bel krijg ik een bandje; u hoeft de storing niet meer door te geven, we weten het al! Ik kan nu weg bij KPN ga een andere provider, ik ben het echt spuugzat.

Geplaatst door: Jaco van Enteren ()

Een vervolg op mijn vorige bericht bij Tiscali is alles perfect verlopen heb deze aanmelding via Bencom laten begeleiden vanaf dag één tot vandaag prima ,snelheid het dubbele van KPN 3MB ,Tiscali 6MB plus telefoon-totaal dan krijg je twee nummers oude nummer plus nieuw nummer.
Maar ja,ook hier zullen er mensen zijn die Tiscali helemaal niks vinden problemen hier problemen daar dat zul je waarschijnlijk in deze tijd met alle nieuwe communicatiemiddelen wel even zo houden vooral de grote prijsstunters zoals Tele2, KPN ect.

Geplaatst door: Jaco van Enteren ()

Nou de telegraaf heeft in dit geval helaas gelijk al zijn hier wel een paar reacties die meer van geluk dan wijsheid spreken over KPN heb zelf 6 jaar Planet en 5 jaar KPN internet gehad en ik moet eerlijk toegeven het was bijna altijd goed van kwaliteit totdat ik mijn abb.van Planet op wou zeggen toen begon het gedonder pas echt toen overgestapt naar KPN eerst de gewone ADSL variant en pas later overgestapt naar IPB lite abb. dat is redelijk goed gegaan alhoewel de internet verbinding nog wel eens regelmatig wegviel vele malen resetten en dan was de verbinding er weer,maar het gedonder begon nadat ik mijn abb. wou opzeggen bij KPN omdat het abb. mij per maand totaal 52 euro koste incl.gratis bellen in werkelijkheid moest ik per mnd gemiddeld 60 euro betalen want er zaten wel wat mobiele nummers bij of betaalnummers dus te duur allemaal maar nu het volgende wij zijn 7 mnd bezig geweest om ons abb.op te zeggen aan de telefoon gehangen,klantenservice gemaild,in totaal hebben wij 8 medewrkers aan de telefoon gehad,7 keer gemaild,na 7 mnd was ons abb. nog steeds niet opgezegd bij KPN,uit eidelijk zijn wij 3 weken geleden gebeld door een medewerker van KPN uit Amsterdam vanuit een nieuwe afdeling binnen KPN om al deze wantoestanden op te lossen deze medewerkers konden intern niet gebeld vanwege maximale inzet voor deze problematiek op aandringen van RvB van KPN vanwege alle negatieve berichten in de media.Ik ben nu overgegaan naar Tiscali internet + bellen voor 29,85 euro per mnd.

Geplaatst door: ben ()

ben het getreuzel en laksheid van Planet na 1 jaar meer dan zat. zelfs hun eind verantwoordelijken voelen zich niet aangesproken op verstuurde mail. weet iemand waar ik de kat uiteindelijk is een keer aan spek kan binden, iemand of een instantie die echt wat doet want binnen KPN/PLANET spelen ze allemaal verstopertje.

Geplaatst door: J.Fokkes ()

Probeer sinds maandagmorgen 10:00 een storing in internet + bellen aan KPN door te geven. het is nu dinsdag 09:30 uur. Er is niemand beschikbaar die de storing kan/wil noteren. Het callcenter kan de storingen niet doorgeven aan de storingsdienst omdat deze lijnen kennelijk overbezet zijn. Ze laten je vrolijk 45 min wachten om dan zonder meer de verbinding te verbreken. Het is een grote puinhoop.

Geplaatst door: Hans B. ()

Maaike, als je goed kan lezen, heb ik eerst Wanadoo gehad (misschien als ik bij KPN werkte, zou ik korting krijgen, maar betaal het volle tarief).

Als je een slechte ervaring, dat kan, wil niet zeggen dat iedereen dat heeft. Ik ga echt niet betalen, voor iets, waar een half werk of product wordt afgeleverd.

Dit had je al eerder kunnen teniet doen, als je vol jaar gaat betalen, voor een slecht product, ben je niet slim bezig.

Zo neem ik nooit Wanadoo/Orange meer, slechte telefonie. Ook problemen met ruis, echo etc. of dode verbindingen, gelukkig had ik mijn vaste lijn nog.

Daarbij adviseer ik mensen, kijk eens goed wat goed in de straat werkt, zo heb ik dat ook gedaan, dit was tenslotte KPN, maar het had ook Tele2 kunnen zijn. Ik ben daar super tevreden over NU, toekomst weet je dat nooit.

Dat neemt niet weg VOIP is en blijft een nieuwe techniek, dat zeker vijf jaar nodig heeft, voordat het (perfect) is.

Wat ik jouw dan zal aanbevelen, neem Kabel, waar de Consumentenbond positief over is. Maar daar lees ik ook genoeg over Casema, die geen rekening kan maken, Home moet ook niks zijn. Overal lees je wat, maar het beste advies wat ik mensen kan meegeven, HOU wat goed is en de deur ermee uit wat slecht is.

Geplaatst door: Karin ()

Sinds de zomer van 2006 maken we gebruik van internet+bellen, vooral omdat het voordeliger zou zijn. Sinds die tijd kunnen we, of niet bellen of niet gebeld worden.
Als we de service afdeling bellen
worden we eerst in de wacht gezet, dan doen we ons beklag, maar halverwege wordt de verbinding verbroken. In een woord waardeloos. Ik betaal voor hele dagen bellen en niet voor halve!!

Geplaatst door: commer ()

Ik heb nu een half jaar "SLIM BELLEN" van KPN. Alles ging zeer snel, internetten en bellen voor ongeveer E 20,= per maand.
Zowel bellen als internetten gaat probleemloos. Dit is een goedkoper altenatief voor inbellen.

Geplaatst door: Maaike Sijbesma ()

Henk en Hans!

Typisch 2 KPN medewerkers met al hun gepriepraat.

Maaike dit, Maaike dat.....

Misschien een cursusje nederlands, betaald door hun baas? Weer eens wat anders dan spelletjes spelen op de helpdesk!

KPN verliest dagelijks honderden klanten.... jullie vragen je vast af: waarom?

Geplaatst door: w. bos ()

Ik heb tele2 compleet lite en had ook te maken met een storing van 3 dagen. Wat bleek: tele2 deed onderhoud aan hun adsl lijn en toen is er een storing ontstaan. Ik heb tele2 gebeld en wil die 3 dagen vergoed krijgen. Dat was geen probleem, maar je moet het wel melden anders krijg je geen vergoeding!!! Nu maar hopen dat tele2 hun reputatie kan vasthouden of niet!

Geplaatst door: Hans B ()

Henk ben ook KPN gebruiker, na nega ervaring/vooral telefonie van Orange (genaamd tegenwoordig v/h Wanadoo).

Elk bedrijf Orange/KPN/Casema, kabel of asdl, snapt Maaike niet, wel als je werkt, willen winst maken en vooral boeken. Goed voor beleggers etc, snap ze al niet.

KPN heeft meeste klanten Maaike, werk gewoon in bedrijfsleven en gewoon in wereld waar winst, het motto is, zoniet vallen er ontslagen, snap je dat ). En werk in heel ander branche dan KPN, super anders.

Het wereldje is niet anders, snap Maaike niet.

Maar heb gewerkt in server wereld, die jongens kosten wat Maaike, tonnen in euri en vele, dat vergeet je, daar investeert een KPN prima in.

Alle kosten die ze betalen, willen ze terug halen op lange termijn, mag duur, goed zijn.

KPN, levert op mijn adres, gewoon telefonie, perfect en internet, met gewoon GO, snelheid voor mij genoeg, nu ruim half jaar en geen klachten. Wanadoo, heeft mensen die een computer gebruiken en on kunde in huis hebben. KPN verbinding is goed, altijd.

Consumentenbond, soms gelijk, maar als ik hoorde Tros Radar, 7000 duizend klachten op de 1500000 abonnees waar klagen we over en vele zijn inmiddels opgelost.

Daarbij blijft VOIP Maaike, een uitvinding, voor dat het perfect is, nu twee jaar, na vele TV-uitzendingen kon je lezen dat deze techniek zeker vijf jaar nodig heb.

Kortom Maaike, je geschrift komt als nega over, is ook zo, zoniet, zou je rechtsbijstand adviseren, zo opgelost, tip.
Raadpleeg buren, gratis.

Geplaatst door: henk ()

Maaike Sijbesma ik ben geen medewerker van KPN maar een tevreden klant

Geplaatst door: Maaike Sijbesma ()

Wij hebben tot vorig jaar september ook Intnernetplusbellen gehad. Eén grote ellende, mensewn geloof alsjeblieft niet die zogenaamde positieve kletspraatjes van waarschijnlijk KPN medewerkers, maar geloof liever de Consumentenbond, Kassa, Radar, Opgelicht en De Telegraaf. Wij hadden elke dag last van wegvallende verbindingen, echo, galmen, ruis, onbereikbaarheid en slechte geluidkwaliteit, wij hebben wel 30 keer gebeld en er is nog nooit een monteur aangestuurd. Wel hebben we wel 7 brieven ontvsngen met excuus van KPN en dat we i.v.m. grote drukte binnen vier weken (!!!) iets zouden horen en.... natuurlijk nooit meer iets van gehoord. Sinds de opzegging van september vorig jaar ontvangen we nog altijd facturen voor IPB plus de 10 euro voor gratis te kunnen bellen. Voor ons dus NOOIT meer KPN. KPN is nog steeds die logge, arrogante maatschappij die van het woord service nog nooit heeft gehoord, alleen van geld binne halen. Daar is KPN ALTIJD goed in geweest. Toen er nog GEEN concurrentie was heeft KPN de nederlkandse bedrijven en consumenten letterlijk uitgezogen met haar belachelijk hoge tarieven en.... is nu nog steeds de ALLERDUURSTE.

Geplaatst door: Hutchenky ()

Ik ben het helemaal eens met Henk, als ik kpn nodig hebt staan ze ook de volgende dag voor m`n deur, en klantenservice en helpdesk zijn vakkundiger als b.v orange, ik heb adsl van orange/kpn had een probleen waar orange van toeten of blazen wist, daarna telefoontje met kpn en die stuurden de volgende dag een monteur, grote pluim voor kpn.

Geplaatst door: ben ()

Kijken nergens meer van op bij KPN/Planet. Zijn nu al meer dan een jaar bezig om zaken geregeld te krijgen. Van adsl overgestapt naar Internetplus bellen, grootste fout van mijn leven. 6maanden verder, een gigantische vermogen aan bellen, een dossier aan mail, een bult ergernis, stress en nog steeds niks. 3uur wachten op reacties bij de helpdesk is heel normaal. reageren op mail doet men niet aan zelfs niet door eindverantwoordelijke. Kortom, een bende en je wordt behandeld als een zeur. Voor wie belangstelling heeft hebben wij een pak papier aan klachten waar je niet goed van wordt. Teveel om hier te vermelden. Door alle geblunder zitten we nu, zonder bericht van wie dan ook, zonder een verbinding en zie het maar weer geregeld te krijgen. DE GODEN STAAN U BIJ WANT KPN EN PLANET DOEN HET NIET

Geplaatst door: henk ()

Dat er nog mensen zijn die de telegraaf geloven .
heb hier ook IPB van KPN is niks mis mee had in het begin wel een probleem nadat ik dit zaterdag via e-mail gemeld had werd ik op zondagmiddag gebeld door een monteur van KPN en die heeft het probleem verholpen `als je het hebt over service`
Denk dat de telegraaf zelf belangen heeft in een andere internet provider en op deze manier concurenten voor schut wil zetten

Geplaatst door: Nico ()

Ik heb nu inmiddels ca 1 jaar het IPB van de KPN en ik kan zeggen dat ik nog nooit zoiets goeds heb gehad, had voorheen WANNADOO en dat was pas bagger, dus het blijkt maar weer dat je gewoon geluk moet hebben, want ik heb tot nu toe 2 x een storing gehad maar toen lag ook Nederland plat qua internet, dus voor mij niets anders meer dan KPN.

Geplaatst door: B Uit G ()

Heb nu al 3 mnd IPB en ben zeer tevreden standaard pakket is snel genoed voor normaal gebruik ik raad dus IPB aan!

Geplaatst door: P. de Jong ()

Ik heb ook Tele2 compleet lite en ben zeer tevreden. Vorige week ff 3 dagen storing, maar dat kan gebeuren. Verder nog geen storing gehad(8 maanden). Je weet dat er bij nieuwe diensten, die ook nog eens redelijk goedkoop zijn, storingen kunnen optreden.(vele aanmeldingen) Zoals je overal op het internet kan lezen is het bij andere providers en kabelmaatschappijen ook nog niet perfect.

Geplaatst door: Edwin van Leeuwen ()

OPPASSEN MET TELE2
"Goedkoop is duurkoop"
Ook Tele2 komt zijn belofte`s niet na.
Na aanmelding werd medegedeeld dat de aansluitdatum 22 jan zou zijn, 6 weken levertijd.
U raadt het al, niet dus, nu kan er ineens geen toezegging worden gedaan.Maar volgens internetside Tele2 minstens 68 dagen 10 weken dus na aanmelding.
Betekent minstens 4 weken geen internet.
Pas dus op voor Tele2 en kijk maar eens bij ORANGE op de side

Geplaatst door: Ries ()

Heb sinds 8 maanden IBP go, nog steeds valt bij ieder gesprek de verbinding weg, hoort wel andere kant,maar horen jou niet. Email ondersteuning is slecht, ongeveer na 3 weken bericht en vervolgens wordt niets meer vernomen. De beloofde dingen worden niet nagekomen.
Ook van dingen,zoals goedkopere helpdesk, of geen monteurskosten wordt nooit iets medegedeeld; ze zijn weinig open voor hun klanten, wat ze wel doen, is hun rekening regelmatig innen !.
Een teleurgestelde klant...


Geplaatst door: John ()

Sinds begin oktober 2006 getracht InternetPlusbellen van KPN te verkrijgen. Na lang wachten bleek ik in december op het niet bestelde "KPN Go ADSL" te zijn geabonneerd. KPN zou het in orde maken en eindelijk heb ik net het InternetPlusbellen pakket ontvangen. Of het werkt weet ik nog niet. Vrijwel tegelijkertijd ontving ik een vette rekening voor het niet bestelde `Go ADSL` pakket (EUR 200). Absolute waanzin! Ivm met dit alles, heb ik totaal (ik heb het bijgehouden), inclusief belachelijk lange wachttijden ruim 4 uur en 40 minuten aan de telefoon besteed, 8 e-mails verzonden (slechts 1 werd summier beantwoord, de andere foutief) en 2x een fax verstuurd. KPN IS VERWORDEN TOT EEN ARROGANTE EN EN ONBEHOORLIJKE ONDERNEMING.

Geplaatst door: Sander ()

Je kan veel beter gebruik maken van Casema telefonie dan via KPN ik ken er veel mensen die gebruik maken van de telefonie van Casema en ik hoor ze nooit klagen over de kwaliteit van het bellen via Casema.

Geplaatst door: C. de Kraker ()

Kees. Sinds enkele maanden Tele 2 Lite, omdat Compleet niet kon. Ligt ook hier het probleem niet?? Dus de woonplaats!! In ieder geval was ik al bijna van plan morgen naar Profoon te gaan om te praten en een ipb te bespreken, maar nu weet ik het niet meer. Sinds meer dan een week kan vandaag de telefoon weer gebruikt worden, heb ik ontdekt en sinds woensdag is er ook verbinding met de computer.
Echter het is een wanhoop. Dat dit nog mogelik is, terwijl het ook onverantwoord is. `k Zal weinig meer dan 50% aansluiting gehad hebben.

Geplaatst door: Ferry ()

KPN IpB werkt hier maar ook waar ik het verder geénstalleerd hebt prima en ok dan spreek ik misschien over maar 3 locaties dus mensen die zeiken, die hebben er gewoon geen verstand van, maar ik kom `t gerust bij ze verhelpen en dan werkt ie toppie dus mail me gerust Echter wil ik wel de reiskosten vergoed hebben minimaal, maar dat spreekt voor zich. 😉

Geplaatst door: Ferry ()

KPN IpB werkt hier maar ook waar ik het verder geénstalleerd hebt prima en ok dan spreek ik misschien over maar 3 locaties dus mensen die zeiken, die hebben er gewoon geen verstand van, maar ik kom `t gerust bij ze verhelpen en dan werkt ie toppie dus mail me gerust 😉 Echter wil ik wel de reiskosten vergoed hebben minimaal, maar dat spreekt voor zich.

Geplaatst door: A. Sassen ()

Ik ben zeer tevreden klant van InternetPlusBellen van KPN. Alles werkt naar behoren, ik haal top-snelheden en heb nog geen enkele keer storting gehad. Zo kan het dus ook!

Geplaatst door: Jack van Oevelen ()

Ook ik ben sinds een halfjaar in het bezit van van Tele2 lite, omdat de compleet versie niet kan ??? het is een nieuwbouw wijk. Van het begin af aan niets dan storingen, minimaal een maal in de maand geen telefoon geen internet, galmen op de lijn tot deze week weer geen telefoon, dan krijg je te horen we zijn bezig met een update (de zoveelste alweer) en dat lukt niet zo goed, ondertussen een week lang geen telefoon en internet, je moet er zelf maar achterkomen dat je de modem moet resetten om de boel weer te laten werken, schandalig, geen sorry of een ander berichtje, tele2 schrijft dan wel in de krant dat hij geen prijsvechter wil zijn, maar het wordt tijd dat hij voor zijn klanten vecht en goede werknemers aanschaft, voor mij heeft tele2 het volkomen verbruid. Een zeer ontevreden klant.

Geplaatst door: Arjen ()

Ik hoor als professioneel internet gebruiker alleen maar ellende over InternetPlusBellen van KPN. De agressieve methoden om klanten te winnen heb ik inmiddels aan den lijve ondervonden. Het wordt tijd dat KPN als gewezen staatsbedrijf eens wat klantvriendelijk wordt geleerd. Iedere provider heeft tevreden klanten en iedere provider kent weleens problemen, maar KPN maakt het met InternetPlusBellen wel erg bont. de KPN probeert krampachtig de concurrentie voor te blijven met vreemde aanbiedingen en kan de drukte zichtbaar niet aan.

Geplaatst door: Reinier ()

Tele2 lite verbinding gaat via het KPN netwerk en niet via het Versatel netwerk, dus als KPN storing heeft dan zal Tele2 lite er ook last van hebben. Mijn Tele2 Compoleet gaat via Versatel en dat werkt wel goed.

Geplaatst door: bertus ()

2 voorgaande reacties, de één niet tevreden over KPN, de ander niet over tele2.
Ik heb ruim een jaar I.P.B. van KPN en ben ZEER tevreden. De telegraaf, de krant die uitblinkt in het oproepen van hectische toestanden op welk gebied dan ook slaagt hier weer, zeker als je links denkt, groeten bertus

Geplaatst door: Shannara ()

Mijn schoonvader zit sinds afgelopen zaterdag (13/01) bij TELE2, met een TELE2 Compleet Lite abbonement. Woensdag ochtend werd ik door hem gebeld dat z`n internet het niet meer deed. Op mijn advies het modem uit en aangezet en daarna was ook het bellen niet meer mogelijk. De oplostijd van het probleem werd steeds weer vooruit geschoven tot er gisteren gemeld werd dat men geen idee had wanneer het opgelost zou zijn. Vanmiddag werd er opeens gemeld dat het probleem opgelost zou zijn. Even later, werd er weer gemeld dat het probleem nog niet opgelost was en dat, vanwege de complexiteit, ook niet gezegd kon worden wanneer het wel opgelost zou zijn.
Inmiddels zit mijn schoonvader dus al drie dagen zonder internet en zonder telefoon. Ook een vriend van mij, met hetzelfde abbonement, heeft al drie dagen geen internet en geen telefoon.

Geplaatst door: Reinier ()

Blij dat ik niet bij KPN zit maar bij Tele2, want daar werkt internet en bellen wel goed. Ik heb gelukkig nooit last van storing en verbindingsproblemen.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie