Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tele2 verlaagt sms tarieven


Tele2 Mobiel heeft de sms-tarieven per 14 juli verlaagd naar 9 cent per bericht. Dit tarief geldt niet alleen voor prepaid, maar ook voor het bellen met een Tele2 abonnement.

Eerder, voordat de sms-tarievenoorlog uitbrak, was Tele2 met 15 cent per bericht een van de goedkoopste aanbieders op sms-gebied, zowel voor prepaid als voor postpaid (abonnementen).

Nadat diverse aanbieders zoals Telfort en Vodafone het voorbeeld van KPN volgden met de drastische verlaging van de sms-tarieven voor prepaid, was Tele2 niet meer het voordeligst.

Alleen KPN verlaagde per 1 juli óók het sms-tarief voor Hi abonnementen, tot dusver niet nagevolgd door  andere aanbieders van mobiele abonnementen. Sinds gisteren kunnen Tele2 Mobiel bellers met een €5,- of €10,- abonnement nu ook goedkope tekstberichten versturen.

De tarieven zijn inmiddels verwerkt in de tariefvergelijking op Bellen.com. Via de Belwijzer Mobiel is te berekenen wat voor u het goedkoopste abonnement of de voordeligste prepaidkaart is, waarbij de nieuwe Tele2 Mobiel sms-tarieven ook worden meegenomen.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie