Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Tele2 stunt met gratis sms en internetbundels

door Jeanet Woldring

Tele2 start vandaag met een nieuwe reclamecampagne voor Tele2 Mobiel. Het bedrijf stunt met één jaar gratis SMS en internetbundels bij alle mobiele toestellen met een tweejarig abonnement.

Tele2 biedt de gratis SMS en internetbundels bijvoorbeeld in combinatie met een gratis Samsung Jet, Nokia N97 mini en LG In Touch. De aanbieder richt zich met de campagne op consumenten die veel sms’en en wil hen gratis het gemak van internet op de mobiele telefoon laten ervaren.

“Met gratis SMS en internetbundels bedienen we een nieuwe generatie mobiele gebruikers. Deze groep sms’t steeds meer en communiceert via Twitter of via speciale applicaties op een Android telefoon,” aldus Günther Vogelpoel, directeur Consumentenmarkt Tele2.
 

Gepubliceerd: dinsdag 13 juli 2010
Geactualiseerd: maandag 8 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie