Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tele2: sms tarieven vergelijken loont

Tele2 tackelt de sms tarieven in Europa. Uit onderzoek van de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA) blijkt dat Nederlandse consumenten het afgelopen half jaar gemiddeld 51 cent betalen voor een sms-bericht binnen Europa, terwijl het Europees gemiddelde tarief op 35 cent ligt.

OPTA heeft echter niet aangegeven dat er in Nederland ook operators zijn die ver onder het Europees gemiddelde zitten, aldus Tele2. Bij deze provider betalen klanten namelijk al jaren gemiddeld 27 cent voor het versturen van een sms bericht in Europa. Voor consumenten kan het dus lonend zijn om de tarieven voor het versturen van een sms-je in Europa met elkaar te vergelijken.

“Tele2 is actief in 15 Europese landen en bedient meer dan 25 miljoen klanten, wij zijn dus een grote speler op deze markt,” aldus Günther Vogelpoel, directeur consumentenmarkt van Tele2. “Hierdoor kunnen wij goede prijzen onderhandelen met de verschillende mobiele operators en die voordelen berekenen we door aan onze klanten.”

Vakantiebellen.com voor bellen/sms'en in en vanuit het buitenland

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie