Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Tele2 Prepaid Online op 1 in TOP 5

door Jeanet Woldring

Met ingang van 15 juli heet Tele2 Champion Prepaid Online. Eén van de verschillen is  de verlaging van het minuuttarief, waardoor Tele2 op de eerste plek staat in de TOP 5. Tot vandaag bezetten grootgutters en drogisterijketens als Aldi en Kruidvat deze positie. Hieronder de voornaamste kenmerken van Tele2 Prepaid Online en een vergelijking met vorig jaar.

Voordelige tarieven
Tele2 Prepaid Online heeft supervoordelige tarieven. Bellen kost 12,5 cent per minuut (was 14 cent) en het starttarief is afgeschaft. In plaats daarvan wordt de eerste minuut volledig berekend, ook al belt u bijvoorbeeld 2 seconden. Na de eerste minuut wordt per seconde afgerekend. Een smsje kost 7 cent per bericht. Hiermee is Tele2 niet het voordeligst: Aldi Talk en Kruidvat Mobiel spannen de kroon met resp. 4 en 5 cent per sms.

Prepaid oorlog 
Zoals een goede vergelijker betaamt, heeft Bellen.com de laagste prepaidtarieven van een jaar geleden opgezocht. Hoewel veel zaken duurder worden, zijn de prepaidtarieven gedaald, althans bij de prijsvechters. Zij beconcurreren elkaar in een felle strijd om de goedkoopste van Nederland te zijn. 

In onderstaande tabel ziet u de TOP 5 van juli 2009. Lowcall (debitel) en Tok Toe Mie (debitel en Kruidvat) bestaan inmiddels niet meer. De dienstverlening van Lowcall is vorig jaar naar Simyo gegaan. In de huidige TOP 5 is Simyo nog de enige met een starttarief.TOP 5 Prepaid 15 juli 2010
Alles online regelen

Zoals de naam al aangeeft, kunt u bij Tele2 Prepaid Online alles online regelen. Zo krijgt u een eigen account op de Tele2 site, waar u o.a. uw gespreksgegevens kunt bekijken. U betaalt geen vaste maandelijkse bedragen en geen aansluitkosten voor uw simkaart. Bij aanmelding kunt u kiezen voor welk bedrag uw beltegoed wilt hebben. Het beltegoed is 12 maanden houdbaar. U kunt betalen via internetbankieren. Ook opwaarderen kan online via uw eigen Tele2 account. 

Prepaid Online wordt niet in de winkel verkocht en kan niet via de Tele2 klantenservice worden besteld. U heeft een simlockvrij toestel nodig. Bellen in het buitenland is momenteel niet mogelijk.

U kunt zich aanmelden voor Prepaid Online en ontvangt de simkaart binnen 5 werkdagen. Indien u uw huidige nummer wilt meenemen, ontvangt u de simkaart enkele dagen voordat uw nummer wordt overgezet naar Tele2.
 

Gepubliceerd: donderdag 15 juli 2010
Geactualiseerd: dinsdag 2 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie