Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tele2 past sim only abonnementen aan

door Jeanet Woldring

Tele2 heeft per 1 september de sim-only tarieven met 20 tot 40 procent verlaagd. Bellen buiten de bundel is echter viermaal zo duur geworden. Voorheen was bellen buiten de bundel even duur als bellen binnen de bundel.

De maandbedragen zijn aanzienlijk lager dan voorheen. SIMonly 700 kost nu 27,50 in plaats van 35 euro. SIMonly 500 is van 25 naar 20 euro per maand gegaan en SIMonly 300 kost 10 euro in plaats van 18 euro. 

Er zijn twee nieuwe abonnementen: SIMonly 100 (6 euro per 100 minuten) en SIMonly 200 (7,50 euro voor 200 minuten). Bellen buiten de bundel kost voortaan standaard 25 eurocent per minuut, een mms gaat 50 cent in plaats van 40 cent kosten. Voor de sim-only abonnementen geldt voortaan een contractduur van twee jaar.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie