Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Tele2 moet rectificeren

door Jeanet Woldring

Tele2 moet advertenties rectificeren omdat het bedrijf de prijs van de nieuwe kabeltelevisiedienst op misleidende wijze heeft vergeleken met die van concurrenten. In het kort geding in Den Haag stelde de voorzieningenrechter UPC en Ziggo in het gelijk, meldt persbureau ANP.

Tele2 adverteerde dat mensen voor 5 euro per maand kabeltelevisie in de huiskamer kunnen krijgen. In de rectificatie moet duidelijk komen te staan dat mensen dan ook vastzitten aan een jaarabonnement op internet, telefonie en digitale televisie. De totaalprijs komt daarmee op 44,95 euro per maand.

Tele2 moet niet alleen rectificeren in gedrukte media, maar ook in tv-spots en op de eigen website.

Zie ook: Totaalwijzer.nl

Gepubliceerd: vrijdag 13 augustus 2010
Geactualiseerd: donderdag 23 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie