Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tele2 met nieuwe voordeelbundels

door Jeanet Woldring 1 reactie

Tele2 heeft deze week abonnementen gewijzigd voor mobiel bellen. Het goedkoopste abonnement van tien euro per maand heeft nu een kleinere bundel met minder belminuten. Daarnaast is er een abonnement bijgekomen voor zogeheten veelbellers voor de prijs van 35 euro per maand.

VoordeelBundel 60 vervangen 
Sinds afgelopen maandag is 'Voordeelbundel 60' vervangen door 'VoordeelBundel 50'. Deze bundel kost ook tien euro per maand maar is nu inclusief 50 minuten of 100 sms-berichten of 25 mmsjes. De minuutprijs is 20 cent, de sms/mms prijs blijft hetzelfde. Wie erg weinig belt, is met dit abonnement ruim 140 euro kwijt  op jaarbasis. Dat is heel voordelig, al bent u met Telfort 60 en T-Mobile Flex 10 nog goedkoper uit.

VoordeelBundel 300 nieuw
Verder is er een nieuw abonnement bijgekomen met scherpe tarieven, erg aantrekkelijk voor de veelbeller. 'VoordeelBundel 300' kost 35 euro per maand inclusief 300 minuten/350sms/87 mms. Met een minuutprijs van 11,7 cent is dit een heel gunstig abonnement voor mensen die dagelijks zo'n tien minuten bellen of veel sms-en. Als u de Belwijzer Mobiel raadpleegt en 300 belminuten invult, ziet u dat dit abonnement na Telfort 400 op de tweede plaats staat in de ranglijst. Belt u 280 minuten per maand, verstuurt u 80 sms-jes en 5 mms-jes en luistert u uw voicemail 10 keer per maand af, dan komt VoordeelBundel 300 van Tele2 eveneens op de tweede plek, na Orange € 50.

'Binnenbundeltarief=buitenbundeltarief'
U betaalt bij Tele2 per seconde en er is geen starttarief. Gesprekken korter dan een minuut worden echter gefactureerd als één minuut. In tegenstelling tot veel andere mobiele aanbieders geldt buiten de bundel  hetzelfde tarief als binnen de bundel. Heeft u uw bundel niet opgemaakt, dan heeft u pech. U kunt namelijk geen belminuten of sms-berichten meenemen naar de volgende maand. Het is dus van groot belang de juiste bundel te kiezen. Met de Belwijzer Mobiel op Bellen.com is dat een fluitje van een cent!

Alle Tele2 abonnementen op een rij

 Per maand

 Inclusief

 VoordeelBundel 50   € 10,- 50 belminuten of
100 sms-berichten of
25 mms-berichten
 VoordeelBundel 100   € 15,- 100 belminuten of
150 sms-berichten of
37 mms-berichten
 VoordeelBundel 150   € 20,- 150 belminuten of
200 sms-berichten of
50 mms-berichten
 VoordeelBundel 200   € 25,- 200 belminuten of
250 sms-berichten of
62 mms-berichten
 VoordeelBundel 300   € 35,- 300 belminuten of
350 sms-berichten of
87 mms-berichten

Zie ook: BELWIJZER MOBIEL voor belkosten en toestelprijzen en Tariefvergelijking voor abonnementen, prepaid en sim-only 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: rene ()

En nog steeds staan de aanbiedingen van Euphony niet correct op de site. Vele malen voordeliger en kwalitatief zeker zo goed: www.euphony.com

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie