Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Tele2 komt met 20 GB-bundel en verhoogt prijs Unlimited

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

tele2-4g.PNGTele2 biedt per 25 april een databundel van 20 GB en verhoogt de prijs van het Unlimited abonnement. De bundel met 20 GB kost 19 euro per maand bij een 2-jarig contract, bij een 1-jarig contract betaal je een euro meer en wil je per maand kunnen opzeggen dan wordt het eindbedrag 21 euro. 

Onbeperkt 3 euro duurder

De prijs van Unlimited met onbeperkte data, minuten en sms is voor een 2-jarig contract verhoogd van 25 naar 28 euro per maand. Voor 25 euro per maand krijg je nu onbeperkt datagebruik en 100 minuten/sms. 

Nu ook 1-jarige contracten

Ook nieuw is dat Tele2 nu 1-jarige contracten aanbiedt, let wel, alleen in combinatie met sim only! Het maandtarief bij een 1-jarig abonnement is 1 euro hoger dan bij een 2-jarig abonnement. Verder verhoogt Tele2 de meerprijs voor maandelijks opzegbare contracten van 1 naar 2 euro.

Vier databundels + Unlimited

Je kunt nu nu kiezen uit een databundel van 2 GB, 5 GB, 10 GB, 20 GB, waarbij je zelf mag weten of je een minuten/sms-bundel toevoegt. De Unlimited databundel kan worden gecombineerd met een 100 minuten/sms- of een Unlimited-bundel (onbeperkt bellen en sms'en). Tenslotte heeft Tele2 de prijzen van de bel- en sms-bundels verlaagd. De bundel met100 sms'jes of belminuten kost nu 2 euro en onbeperkt kost 5 euro. Dat was 3 en 6 euro.

tele2-20gb-unlimited-2542018.PNG

Databundel Prijs oud 2 jaar Prijs nieuw 2 jaar
 2 GB  € 8  € 9
 5 GB  € 12  € 12
 10 GB  € 15  € 15
 20 GB  -  € 19
Unlimited  € 25 (incl. onbeperkt bellen/sms)

 € 25 (incl. 100 min bel/sms)

 € 28 (incl. onbeperkt bellen/sms)

Vergelijk Sim only van Tele2 - Vergelijk alle mobiele abonnementen van Tele2

Geactualiseerd: vrijdag 13 maart 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie