Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Combineer Tele2 Mobiel met T-Mobile Thuis voor klantvoordeel!

door Els Werkman Leestijd: 3 minuten

Nieuwe en bestaande Tele2 Mobiel klanten kunnen sinds  22 maart gebruikmaken van T-Mobile Klantvoordeel. Als je mobiel combineert met T-Mobile Thuis krijg je korting op de factuur van T-Mobile. En je kunt extra data krijgen voor de mobiele aansluiting(en).  

Tele2 klantvoordeel door combinatie met T-Mobile ThuisHet combineren van mobiele en internet thuis producten leidt bij de grootste providers tot mooie voordelen voor  klanten. Alleen providers die alle diensten bieden kunnen dit natuurlijk aanbieden. En dat kunnen dan ook de diensten van een dochter zijn. Zoals dit nu gebeurt bij T-Mobile en Tele2. De klant profiteert hier behoorlijk van. Je krijgt via Klantvoordeel elke maand € 5 korting op de factuur van T-Mobile Thuis. En heb je één of meer mobiele abonnementen? Dan krijg je tot 5 GB per maand extra data voor de mobiele aansluiting. 

Aanpassing internetbundels Logo Tele2

Tele2 introduceerde tegelijkertijd met dit klantvoordeel ook een aangepast portfolio. De 4 GB en de 7 GB bundels zijn komen te vervallen, daarvoor in de plaats zijn 2 GB, 5 GB en 10 GB bundels verkrijgbaar. Hierdoor is de keuze behoorlijk verruimd. Je moet bij Tele2 altijd kiezen voor een minutenbundel. Er zijn twee smaken beschikbaar: een 200 minutenbundel en onbeperkt bellen. Het huidige aanbod hebben we verwerkt in een handig overzicht, met daarbij meteen het klantvoordeel per bundel. Want je krijgt bij Tele2 geen verdubbeling zoals bij een aantal andere providers, maar extra GB's. Hoeveel je krijgt, is afhankelijk van het abonnement. Je krijgt dit voordeel ook als er meerdere Tele2 Mobiel abonnementen op jouw adres staan.

Internetbundel met 200 minuten  Prijs per maand (jaarcontract)  met Onbeperkt bellen (jaarcontract) Klantvoordeel per maand
 1 GB  € 10  € 13  + 1 GB
 2 GB  € 11  € 14  + 1 GB
 5 GB  € 14  € 17  + 3 GB
 10 GB  € 16  € 19  + 5 GB
 20 GB  € 18  € 21  + 5 GB
 Unlimited  nvt  € 26  nvt

Klantvoordeel vergelijken

Je kunt in de vergelijkingen op Bellen.com aangeven bij welke provider je vast internet hebt. In dit geval vink je bij Combinatievoordeel T-Mobile aan.  Want dan laten we zien wat je bij Tele2 mag verwachten. In de vergelijker tonen we dan een extra tabblad met een lichtgroene kleur. Op dat tabblad vind je meer informatie over het te behalen voordeel. En in dit geval tellen we de extra MB's bij de bundel op. Zodat je weet waar je aan toe bent. Je krijgt op dat gebied geen extra voordeel bij UnlimiBij Combinatievoordeel T-Mobile aanvinkented, omdat dit al onbeperkt is. 

Unlimited verbeterd

Naast het klantvoordeel en de uitbreiding van het aantal internetbundels is er nog een aanpassing. Je kunt bij Unlimited nu elke dag 8 GB gebruiken. En als dat op is dan kun je met 2 GB per keer aanvullen. Dit was 5 GB met een aanvullende bundel van 1 GB. Je krijgt bij Unlimited geen klantvoordeel in de vorm van extra GB's, want je hebt al onbeperkt internettoegang. Je krijgt wel die € 5 korting op de T-Mobile Thuis factuur. Het Unlimited abonnement van Tele2 is alleen verkrijgbaar in combinatie met onbeperkt bellen. Dubbel unlimited dus. Je kunt kiezen voor een Unlimited maand-, jaar- of tweejaarcontract in combinatie met sim only. Wil je er een toestel bij? Dan kun je kiezen voor een jaar of voor een maandcontract. Ja, dat klopt, een maandcontract. Alleen betaal je het toestel wel in een keer af als je besluit na een maand te vertrekken. Het afbetalen van het toestel wordt normaal gesproken uitgesmeerd over 24 maanden.

Geactualiseerd: vrijdag 26 maart 2021

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Els is Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg. Vandaar dat je haar ook op Poliswijzer tegenkomt.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie