Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Tele2 gestopt met prepaid

door Els Werkman Leestijd: 2 minuten

Het was al enige tijd bekend. Tele2 zou gaan stoppen met prepaid. En nu is het daadwerkelijk zover. Vanaf 15 november 2020 is de dienst niet meer beschikbaar.

tele2gestopt.PNG

Je kon tot 15 november 2020 nog prepaid bellen bij Tele2. Daar zullen niet veel mensen van geschrokken zijn, want in november 2019 werd dit bekendgemaakt. De verkoop van Tele2 beltegoed stopte op 30 november 2019. En de Tele2 prepaidklanten kregen € 10 beltegoed bij een overstap naar T-Mobile Prepaid.

Tele2 stopt met prepaid vanwege de fusie met T-Mobile. Het Prepaid pakket van T-Mobile is aantrekkelijker dan dat van Tele2. Vandaar. Bij T-Mobile kun je kiezen uit meer bundels, kun je goedkoper internetten en maak je gratis kans op een PrePaid Surprise.

Wat nu?

Alle Tele2 prepaidklanten hebben eind vorig jaar een sms'je gehad. Met een persoonlijke code voor de aanvraag van een gratis prepaid simkaart van T-Mobile. Heb je hier niets mee gedaan? En heb je geen verdere stappen ondernomen? Dan is per 15 november de aansluiting komen te vervallen. Inclusief nummer en tegoed. Je kunt in onze prepaid vergelijker bekijken welk product wel beschikbaar voor je is.

De data op een rijtje

  • Tele2 beltegoed kopen kon tot en met 30 november 2019
  • Het overstapaanbod naar T-Mobile was geldig tot en met 14 december 2019
  • Je kon opwaarderen met eerder gekochte beltegoedvouchers tot 15 november 2020
  • Alle Tele2 prepaid diensten stoppen op 15 november 2020

Geactualiseerd: maandag 16 november 2020

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Els is Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg. Vandaar dat je haar ook op Poliswijzer tegenkomt.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie