Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Technische storing bij T-Mobile

door Jeanet Woldring 1 reactie

Door een technische storing kan een deel van de klanten van T-Mobile momenteel niet of nauwelijks gebruik maken van het netwerk. Dat bericht Nu.nl om half twaalf vanmorgen.

De provider zegt hard te werken aan een oplossing om de dienst in orde te maken. De verminderde dienstverlening doet zich voor bij een gedeelte van de klanten en is niet geografisch gebonden. De oorzaak van de storing is vooralsnog onbekend. Wanneer de dienstverlening weer in orde is, kan T-Mobile op dit moment nog niet aangeven.

Update: De technische storing is sinds 17.00 uur opgelost, zo laat T-Mobile in een persbericht weten. Door de storing heeft ongeveer 10% van de klanten van T-Mobile een aantal uren hinder ondervonden en beperkt gebruik kunnen maken van hun mobiele telefoon.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: Franny ()

Wacht al een paar dagen. Heb een verzoek voor nummerbehoud gedaan. Moest vorige week al inorde zijn. Helaas, er is een storing sinda 1 september 2008?
Vrrag mij af of ik straks dubbel moet betalen. Ik zit dus nog steeds bij mijn vorige provider en dit was niet de bedoeling.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie