Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tariefswijzigingen Pretium per 1 april

Pretium Telecom heeft per 1 april 2004 enkele tarieven gewijzigd.

Het betreft o.a. veranderingen van de CPS gesprekstarieven voor het bellen van vast naar mobiel. Zo kost het bellen naar een mobieltje van KPN Mobile in de daluren nu 20,55 eurocent , terwijl men in het weekend 19,95 eurocent per minuut betaalt. Voorheen was het in beide gevallen 20,4 cent, terwijl het piektarief gelijk gebleven is. Voor het bellen naar een Vodafone klant betaalt men tijdens piekuren 0,1 cent per minuut meer (was 20,5), terwijl men in het weekend 0,2 cent goedkoper uit is. Hier zijn de tarieven in de daluren hetzelfde gebleven.

Het starttarief voor het bellen binnen de regio is met 0,1 cent verhoogd naar 3,6 cent. Overige starttarieven zijn ongewijzigd.

Tenslotte zijn enkele tarieven voor het bellen naar vier buitenlandse bestemmingen gewijzigd. Het betreft hier ook slechts tienden van eurocenten. Naar onze Oosterburen belt men overdag voor 4,5 cent per minuut, terwijl men in de avonduren een halve cent goedkoper uit is. Hoewel Canada veel verder weg is, kan men dat land voor een halve eurocent minder bereiken dan Duitsland (was 3,6). USA heeft dezelfde tarieven: piek 4 en dal 3,5 cent per minuut (was 3,7), die ook voor het Verenigd Koninkrijk gelden. Was voorheen resp. 3,7 en 3,4 cent per minuut. Happy hour tarief is 3 cent per minuut. De happy hour tarieven zijn overigens niet meer van toepassing voor Canada, Duitsland en de USA.

De tarieven zijn inmiddels op Bellen.com aangepast, waar ze met andere CPS tarieven vergeleken kunnen worden in de tariefvergelijking voor bellen via een carrier op het vaste net. 

U zich hier ook online aanmelden voor Pretium Telecom CPS.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie