Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile: Zet je gratis nieuwjaars-smsjes alvast klaar!

3 reacties

"Zet je nieuwsjaars-sms alvast klaar." Sms’en op oudejaarsavond zelf kost tijd terwijl je het gezellig hebt en wil proosten op het nieuwe jaar. Daarom biedt T-Mobile de online nieuwjaars sms-service. Via de website www.t-mobile.nl kan iedereen gratis  vijf nieuwjaars-sms’jes klaarzetten, die automatisch na 00.00 uur worden verstuurd.

Via de nieuwjaars-service kan iedereen eenvoudig en snel in drie stappen vijf sms’jes klaarzetten, aldus de provider. "Na het schrijven van het bericht, vul je de vijf mobiele nummers in en vervolgens staat alles klaar voor verzending. Daarna hoef je er niet meer naar om te kijken want met de jaarwisseling worden de sms’jes automatisch verstuurd."  Nu maar hopen dat het netwerk niet overbelast wordt!

Je persoonlijke nieuwjaarswens in 160 tekens
Ter voorbereiding op de jaarwisseling biedt T-Mobile hulp. Onder leiding van Sofie Cerutti van ‘160’ (de dichtvorm gebaseerd op het sms-format) wordt voor bezoekers aan een aantal T-Mobile winkels, een origineel sms’je van precies 160 tekens gemaakt. Sofie Cerutti is vanwege haar initiatief ‘160’ dagelijks bezig met sms’jes in dichtvorm. Zij kan als geen ander op basis van enkele steekwoorden een romantisch, leuk of grappig -sms’je dichten. Sofie was gisteren in de T-Mobile Shop in Den Haag en is de komende dagen te vinden in T-Mobile Shops in Almere en Amsterdam.

een mooi nieuw jaar
met alles wat je verwacht hoopt wenst
geluk en gezondheid en geld
haha dat natuurlijk ook graag
nee gewoon dichtbij
dichter bij
dichtbij mij

Reacties (3)

Geplaatst door: blabla ()

ik kan het niet vinden op de site!:O
waar kan je dat dan vinden ik heb nog 1,5 uuur:O
xxx

Geplaatst door: walvisje ()

bedankt voor de smsje dat is best wel een goed idee van tmobile hier bij wenst ik de mensen van tmobile een fijne jaarwisseling en dat ze zo verder gaan

Geplaatst door: Lia van Dongen ()

Wat een fantastisch initiatief van T-Mobile. Bedankt voor de gratis sms service

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie