Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile: voorverkoop Galaxy S4 groot succes

door Jeanet Woldring

T-Mobile laat weten zeer  tevreden te zijn over de voorverkoop van de Samsung Galaxy S4. De verkoopaantallen lagen in de voorverkoop een kwart hoger dan bij de Samsung Galaxy S3.

Bijzondere actie
De nieuwste smartphone van Samsung is vanaf zaterdag 27 april verkrijgbaar bij T-Mobile. Met een bijzondere actie van Samsung bij de T-Mobile Shop aan de Lijnbaan in Rotterdam wordt de komst van de nieuwe smartphone feestelijk ingeluid. Alleen op deze dag en bij deze T-Mobile Shop krijgen klanten, bij aanschaf van een Samsung Galaxy S4, 50 procent korting over de gehele looptijd van het abonnement.

64 GB geheugenkaart cadeau
Klanten krijgen bij aankoop van een Galaxy S4 een 64 GB geheugenkaart cadeau, wanneer ze zich aanmelden bij Samsung.

Gepubliceerd: vrijdag 26 april 2013
Geactualiseerd: vrijdag 12 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie