Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile: voordeliger bellen en mobiel internet in buitenland

3 reacties

T-Mobile introduceert vanaf 19 juni aanstaande T-Mobile Grenzeloos. Hiermee kan men voordeliger bellen en mobiel internet gebruiken in de Europese Unie. Zo bellen zakelijke klanten al voor 14 cent per minuut (ex. BTW). Dit tarief is gelijk aan het tarief dat zakelijke bellers ook betalen voor bellen in Nederland wanneer zij gebruikmaken van het groepsprijsplan Zakelijk Optimaal.

Alle netwerken
Bij T-Mobile Grenzeloos gelden de lage tarieven voor elk netwerk, waardoor het niet nodig is om een voordeelnetwerk te selecteren.

Bart Weijermars van T-Mobile in Nederland: ‘Ongeveer één derde van onze zakelijke klanten belt of sms’t regelmatig in het buitenland. Voor deze klanten is T-Mobile Grenzeloos erg aantrekkelijk en door de lage tarieven voor bellen en internet in de Europese Unie zullen zij voordeliger uit zijn.

Europese tarieven
T-Mobile Grenzeloos is vooral geschikt voor mensen die regelmatig bellen in het buitenland. Het starttarief is € 0,59 per gesprek, het tarief voor bellen is € 0,14 per minuut en gebeld worden € 0,08 per minuut . De kosten voor het gebruik van (mobiel) internet zijn verlaagd naar € 1,68 per MB. Alle genoemde tarieven zijn ex. BTW. T-Mobile Grenzeloos is voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt beschikbaar. Vanaf 19 juni zal T-Mobile Grenzeloos de optie T-Mobile Buitenland Plus vervangen.

Zie voor bellen en mobiel internet in het buitenland: Vakantiebellen.com

Reacties (3)

Geplaatst door: Louise ()

Is dit ook voor prepaid mogelijk?

Geplaatst door: Frank ()

Een goede vraag Tony, maar ik denk van niet. Mensen van t-mobile / orange ( die zijn toch getrouwd nu ? ) zullen het ook niet allemaal weten, ben ik bang. Als ze over iets simpels al verschillende informatie geven :Geachte heer / mevrouw,

Van verschillende kanten hoorde ik dat de klantenservice van t-mobile zo goed is. Gisteren (16 juni 2008 , 16:02 uur) had ik voor het eerst contact met een meisje/ mevrouw van t-mobile Klantenservice. Ze was zeer aardig en behulpzaam. Vandaag bel ik teug om te vragen of mijn simkaart voor simonly 150 + 100 GRATIS smsjes al verstuurd is en zo niet of ik een ander afleveradres kan doorgeven. Nu het volgende: van deze bestelling blijkt HELEMAAL NIETS IN HET systeem van t-mobile te staan : NIET of er er wel of niet iets verstuurd is of zal gaan worden. Dat is al heel vreemd en ronduit slecht ! 2. Vandaag verteld een andere medewerkster ( rond 10:30 uur) dat ik Orange niet kan en mag opzeggen , omdat er HELEMAAL GEEN EUROPESE TARIEFSWIJZIGING is doorgevoerd door Orange. Inmiddels heb ik ( gisteren om 17:00 uur) al wel met BOVENSTAANDE reden opgezegd bij Orange: dit gedaan , nadat ALLES IN ORDE gemaakt was: de bestelling gedaan door de medewerkster van t-mobile, nummerbehoud geregeld en
ik doorverbonden werd met Orange - frontline. De t-mobile medewerkster zou de medewerkster van Orange-frontline alvast op de hoogte brengen.
Conclusie: Binnen 18 uur zijn er twee verschillende t-mobile medewerksters met een 2 compleet verschillende verhalen. Dat is dus ook erg vreemd en een slechte zaak. Voor alle duidelijkheid: ik heb (beide malen) gebeld op nummer 0800 7123. Even terzijde: ik kreeg aanvankelijk een medewerkster aan de lijn die alleen kon doorverbinden.
Van een goede klantenservice VERWACHT IK dat dit voor mij als klant alsnog goed opgelost wordt.
Tip: Handig om ALLE medewerk(st)ers dezelfde en juiste informatie te geven, zodat zij de (nieuwe) klant correct kunnen helpen en informeren. Ook voor het behoud van klanten.

Geplaatst door: Tony ()

Zodra een provider een tariefsverhoging doorvoert zou het normaalgesproken toch mogelijk moeten zijn om je huidige abonnement per direct op te kunnen zeggen?

Geldt bovenstaande dan ook wanneer er een tariefsverlaging zich voor doet? Het gaat dan toch nog steeds om een tariefswijziging?

Wie weet hier een antwoord op?

Gr
Tony

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie