Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile voldoet aan uitrolverplichting

door Jeanet Woldring

T-Mobile hoeft geen dwangsom te betalen van vijf miljoen euro aan het Agentschap Telecom. Het bedrijf voldoet aan de uitrolverplichting UMTS.

In juni kreeg het telecombedrijf een boete van 5 miljoen euro omdat het niet aan de vergunningsvoorwaarden zou voldoen door de UMTS-frequenties van het in 2007 overgenomen Orange onvoldoende te gebruiken. Het agentschap concludeert nu dat het bedrijf inmiddels aan de voorwaarden voldoet.

De telecombedrijven Orange, T-Mobile, Telfort, Vodafone en KPN kregen in 2000 na een veiling een UMTS-vergunning. De voorwaarden die de overheid stelde aan de vergunning is dat de gekochte frequentie gebruikt wordt en dat er voldoende dekking wordt geboden.

Bron: Agentschap Telecom

Gepubliceerd: dinsdag 10 augustus 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie