Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile voert snelheid mobiel internet op

3 reacties

T-Mobile voert de snelheid van mobiel internet op. Alle web’n’walk abonnementen worden minimaal verdubbeld. Per 4 februari aanstaande kunnen gebruikers van de nieuwe snelheden en actieprijzen profiteren. Op 8 januari werd de snelheid van het goedkoopste abonnement al verdubbeld.

Web’n’walk
In september 2005 introduceerde T-Mobile als eerste provider onbeperkte toegang tot e-mail en internet op de mobiele telefoon (web’n’walk) tegen een vast laag bedrag van 9,50 euro  per maand. Daarnaast biedt T-Mobile vanaf 2006 een serie flatfee abonnementen voor mobiel breedband internetgebruik op laptops. Op dit moment maken meer dan 120.000 abonnees gebruik van web’n’walk. T-Mobile verwacht dat die groei verder zal doorzetten.

Volgens marketing directeur  Pim van der Feltz van  T-Mobile  staan we aan de vooravond van de echte doorbraak van mobiel internet en duurt het niet lang voordat het voor het grote publiek net zo gewoon wordt als mobiel bellen. "Hiermee ontstaat voor klanten de behoefte om te kunnen kiezen uit andere combinaties van snelheid en prijs. Bovendien is het voor hen belangrijk dat zij vooraf duidelijkheid hebben over de kosten die zij per maand aan mobiel internetgebruik kwijt zullen zijn. Met een web’n’walk abonnement hoeft men zich geen zorgen te maken dat je als klant meer betaalt dan het vaste bedrag per maand.”

Onbeperkt gebruik of snelheidsverlaging
Bij het duurste en goedkoopste abonnement is onbeperkt gebruik ook werkelijk onbeperkt. Bij de andere twee abonnementen weliswaar eveneens, maar wordt de snelheid teruggeschroefd nadat een bepaald limiet bereikt is. Zie voor de exacte voorwaarden onderstaande tabel.

Dubbel zo snel op PDA of GSM
De snelheden van alle web ‘n’walk abonnementen zijn minimaal twee keer verhoogd. De download snelheid van het basispakket Pocket Internet Totaal (PIT) verdubbelt van 64 kb/s naar 128 kb/s. Dit was begin januari al bekend gemaakt.  Pocket Internet Totaal Plus wordt ook sneller en gaat van 192 kb/s naar 384 kb/s. Hiermee wordt mobiel internetten op UMTS-snelheid al mogelijk voor 19,50 euro per maand.

Mobiel internet op een laptop: HSDPA-snelheid verdubbeld
Ook de andere abonnementen voor mobiel internet op de laptop versnellen: het abonnement Internet Totaal versnelt van 384 naar 1024 kb/s en Internet Totaal Plus gaat van 1.8 Mb/s naar maar liefst 3,6 Mb/s.
 
Actieprijzen
Om het gebruik van mobiel internet nog aantrekkelijker te maken, biedt T-Mobile de nieuwe snelheden nu aan voor een lager tarief. In plaats van € 49,50 euro betalen nieuwe klanten nu als promotie voor Internet Totaal  € 35,64 per maand gedurende de gehele contractsperiode. Nieuwe klanten van Internet Totaal Plus betalen nu gedurende de volledige contractsperiode maandelijks € 69,50 in plaats van € 83,23.

Abonnement Snelheid (down/up)   Prijs per maand   Actieprijs per maand
vanaf 4-2-'08
Pocket Internet Totaal tot 128/32 Kbps onbeperkt gebruik   € 9,50  
Pocket Internet Totaal Plus tot 384/32 Kbps na 250 MB is de snelheid 128/32 Kbps € 19,50  
Internet Totaal tot 1024/128 Kbps na 1 GB is de snelheid 384/32 Kbps  € 49,50  € 35,64 (geldig gedurende actieperiode. Geldt voor de hele looptijd van het contract)
Internet Totaal Plus tot 3,6 Mbps/384 Kbps onbeperkt gebruik.
Inclusief onbeperkt gebruik HotSpot
 € 83,24  € 69,50 (geldig gedurende actieperiode. Geldt voor de hele looptijd van het contract)

Raadpleeg de Belwijzer Mobiel voor bel- én datakosten, alsmede toestelprijzen

Lees meer over Mobiel Internetten 

Reacties (3)

Geplaatst door: Pietjepuk ()

En wie is jullie bron?? Bij Tmo zelf is niets te lezen over terugschroeven van de snelheid na 250MB.
128kbps is minder dan de 192kbps waar ik mijn PIT+ voor afgesloten heb, dus het lijkt me sterk dat ze dit kunnen maken...

Geplaatst door: karel oosterhuis ()

Oeps...... bij 250mb schroeven ze het naar beneden?
Ik zit in 30 dagen al op 620 mb dat ga ik dan weer niet tof vinden. Streamen gaat zo mooi op de N95

Geplaatst door: AydinCalik ()

Netjes netjes! van T-Mobile
Ben er blij mee dat ze het verhogen.
Gazo door dus. geen klachten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie