Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile verwelkomt twee miljoenste klant


T-Mobile heeft haar twee miljoenste klant op het netwerk geactiveerd. De operator versterkt hiermee haar nummer 3  positie (na KPN en Vodafone) op de Nederlandse markt. Met haar producten en diensten wist de voormalige Ben in nog geen vijf jaar deze magische grens te overschrijden. 

Van alle mobiele aanbieders was T-Mobile in het eerste halfjaar van 2003 het meest gegroeid en KPN het meest gedaald. Dit staat in september 2003 op Bellen.com te lezen. Het aantal klanten bedroeg halverwege vorig jaar 1,7 miljoen. KPN heeft trouwens al meer dan 5 miljoen klanten gehad in 2002.  
 
T-Mobile kondigde bij de naamsverandering in 2003 al aan dat het de ambitie heeft om verder te groeien op de Nederlandse markt. Naast de consumentenmarkt groeit het aantal zakelijke bellers ook. T-Mobile heeft zich als doel gesteld om in 2006 minimaal 15% van de zakelijke markt te bedienen. Naast de aanwas van nieuwe klanten zijn bestaande klanten ook heel trouw aan T-Mobile. Marketing Directeur Pim van der Feltz: "Wij zijn zeer verheugd met deze mijlpaal, het is een bevestiging dat enorm veel mensen in Nederland de T-Mobile aanpak zeer waarderen." 
 
Vandaag zette T-Mobile zijn twee-miljoenste klant IMK Intermediair in het zonnetje: IMK Intermediair is een grote landelijk werkende adviesorganisatie gericht op het MKB met het hoofkantoor in Diemen. Deze zakelijke klant koos voor Zakelijk Optimaal  omdat de adviseurs  steeds vaker op wisselende locaties werken en ook daar bereikbaar willen zijn.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie