Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile verlaagt prijzen iPhone

door Jeanet Woldring

T-Mobile heeft per 1 december de prijzen van de iPhone verlaagd. Bij de duurdere abonnementen is de 16 GB-versie nu gratis. De prijzen van de iPhone worden verlaagd omdat de feestdagen voor de deur staan.

Zo laat de telecomaanbieder weten op het T-Mobile blog. De prijzen van het goedkoopste abonnement met 150 belminuten blijven gelijk. De 8 GB-versie kost dan nog steeds tachtig euro en voor de 16 GB-versie moet nog steeds 160 euro worden neergeteld.

Bij de abonnementen van 300 en 500 belminuten wordt Apple's smartphone gratis aangeboden. De prijzen van de abonnementen blijven gelijk van het goedkoopste tot het duurste respectievelijk 30, 45 en 65 euro. Dat is exclusief 27 euro aansluitkosten.

Zie: Belwijzer Mobiel

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie