Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile verkoopt nieuwe iPhone

3 reacties

Telecombedrijf T-Mobile gaat een nieuwe versie van de iPhone in Nederland verkopen. Dat meldt persbureau Reuters maandag. Het toestel is gisteravond Nederlandse tijd gepresenteerd op een Apple-conferentie in San Francisco.

Volgens de 'betrouwbare bronnen' zou T-Mobile in Nederland een exclusieve distributiedeal voor de telefoon hebben gesloten. In Duitsland verkoopt de mobiele aanbieder ook de iPhone.

Nederland was het enige West-Europese land waar nog niets bekend was over de beschikbaarheid van het toestel. In steeds meer andere Europese landen verkoopt Apple de telefoon via verschillende providers.

De nieuwe iPhone beschikt over GPS-navigatietechnologie en ondersteunt snel mobiel internet.  Volgens Apple is die zelfs aanzienlijk sneller dan die van andere populaire smartphones, zoals de Nokia N95. 

Hiernaast ondersteunt het toestel Exchange en kan het overweg met Microsofts bestandsformaten Word, Excel en Powerpoint. iPhone-bezitters die geen Exchange gebruiken, kunnen hun e-mail, agenda en documenten synchroniseren met hun computer via de nieuwe dienst MobileMe, die het huidige .Mac vervangt en 99 dollar per jaar gaat kosten.   

Het toestel komt op 11 juli naar Nederland en de prijs wordt verlaagd. Op die dag brengt Apple de telefoon in 22 landen tegelijk op de markt.

Reacties (3)

Geplaatst door: bosman, j ()

het is mij niet helemaal duidelijk waarom Apple heeft gekozen voor t-mobile, een operator die grif toegeeft dat de dekking in hun netwerk "witte vlekken"vertoont ( die overigens niet op hun website vermeld staan (http://dekkingskaart.t-mobile.nl/coverage). Daarnaast is de service van t-mobile nou ook niet zo geweldig, en houdt de technische inbreng van de "service" telefonisten m/v ook niet over. " ja, die slechte ontvangst, dat ligt aan de regen van de laatste tijd". Ben benieuwd met hoeveel geld t-mobile over de brug gekomen is.....

Geplaatst door: Rick de Kikker ()

Geek: HTC heeft niet de `X-factor`...

Geplaatst door: geek ()

T-Mobile verkoopt ook HTC Touch Diamond (en Pro) :D, duh. Net als vele andere telecom winkels... Op intern geheugen na heeft de HTC behoorlijk gelijkwaardige specificaties als de iPhone 3G (enkele zaken beter, enkele zaken slechter). Ook meer softwaremogelijkheden op HTC...

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie