Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile verkoopt 100.000ste iPhone

door Jeanet Woldring

T-Mobile sluit het jaar af met twee hoogtepunten: de iPhone 3G werd gisteravond verkozen tot winnaar van de Product van het Jaar verkiezing van tv-programma Kassa en in december ging het 100.000ste exemplaar over de toonbank. T-Mobile is medio juli 2008 gestart met de exclusieve verkoop van de Apple iPhone in Nederland.

Het telecombedrijf noemt het opvallend dat iPhone-gebruikers voor een forse stijging van het mobiel internetgebruik zorgen. Volgens Bart Weijermars, Directeur Marketing T-Mobile, wordt de iPhone niet alleen gezien als hippe gadget, maar zijn gebruikers intensieve ‘internetters’. “In december hebben wij tot dusver een stijging gezien van het gemiddelde datagebruik naar twee Terabyte per dag. Ten opzichte van vorig jaar is dat bijna zeven keer zoveel.”

Zie ook: Belwijzer Mobiel en Toestelwijzer

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie