Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile verhoogt XL databundel kosteloos naar 20 GB

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Logo T-Mobile -groot.jpgVanaf 6 juni verhoogt T-Mobile zijn XL internetbundel van het ‘Stel Samen & Stel Bij’-abonnement van 12 GB naar 20 GB. De verhoging is kosteloos en geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten met deze internetbundel. 

Trend

Hiermee speelt T-Mobile als laatste grote provider in op de trend dat databundels steeds groter worden. KPN, Vodafone en Tele2 bieden al langer abonnementen aan met databundels van 20 gigabyte of groter. T-Mobile biedt momenteel 4 bundels. De internetbundel S met 1 GB voor € 7 , M met 3 GB voor € 9,50, L met 6 GB voor € 11,50 en XL met 12 GB (wordt dus 20 GB) voor € 16,50 per maand. Dit zijn actieprijzen en gelden bij 2-jarige abonnementen.

Explosieve stijging dataverbruik 

Ten opzichte van vorig jaar is het dataverbruik van T-Mobile-klanten met 63 procent gestegen. Deze stijging is vooral te zien bij klanten met een grote internetbundel. Daarom kiest de provider ervoor om klanten met een XL-internetbundel nog meer ruimte te geven zodat zij geen beperkingen ervaren om nieuwe mogelijkheden van mobiel internet te kunnen ontdekken. Het aantal MB’s dat in de EU kan worden gebruikt binnen deze internetbundel blijft ongewijzigd gemaximeerd op 250 MB.

Onbeperkt internet

Eerder maakte T-Mobile bekend dat de provider vanaf 6 juni ook een abonnement gaat aanbieden met onbeperkt mobiel internet.

Geactualiseerd: vrijdag 3 juni 2016

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.