Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile verhoogt XL databundel kosteloos naar 20 GB

door Jeanet Woldring

Logo T-Mobile -groot.jpgVanaf 6 juni verhoogt T-Mobile zijn XL internetbundel van het ‘Stel Samen & Stel Bij’-abonnement van 12 GB naar 20 GB. De verhoging is kosteloos en geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten met deze internetbundel. 

Trend

Hiermee speelt T-Mobile als laatste grote provider in op de trend dat databundels steeds groter worden. KPN, Vodafone en Tele2 bieden al langer abonnementen aan met databundels van 20 gigabyte of groter. T-Mobile biedt momenteel 4 bundels. De internetbundel S met 1 GB voor € 7 , M met 3 GB voor € 9,50, L met 6 GB voor € 11,50 en XL met 12 GB (wordt dus 20 GB) voor € 16,50 per maand. Dit zijn actieprijzen en gelden bij 2-jarige abonnementen.

Explosieve stijging dataverbruik 

Ten opzichte van vorig jaar is het dataverbruik van T-Mobile-klanten met 63 procent gestegen. Deze stijging is vooral te zien bij klanten met een grote internetbundel. Daarom kiest de provider ervoor om klanten met een XL-internetbundel nog meer ruimte te geven zodat zij geen beperkingen ervaren om nieuwe mogelijkheden van mobiel internet te kunnen ontdekken. Het aantal MB’s dat in de EU kan worden gebruikt binnen deze internetbundel blijft ongewijzigd gemaximeerd op 250 MB.

Onbeperkt internet

Eerder maakte T-Mobile bekend dat de provider vanaf 6 juni ook een abonnement gaat aanbieden met onbeperkt mobiel internet.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie