Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile verhoogt daglimiet Unlimited

door Margot Meendering Leestijd: 2 minuten

Sinds 17 maart heeft T-Mobile de daglimiet voor unlimited abonnees verhoogd van 5 naar 8 GB. Daarnaast is de gratis GB aanvuller, die unlimited abonnees kunnen gebruiken om hun dagbundel aan te vullen, verhoogd. Je kunt je databundel nu aanvullen met 2 GB per keer in plaats van 1 GB. Deze wijzigingen zijn ook geldig voor klanten met een onbeperkt abonnement van Tele2.

Logo van T-MobileWat is daglimiet bij unlimited?

Klanten met een unlimited abonnement hebben, zoals de naam zegt, onbeperkt mobiel internet. Het daglimiet is door providers ingesteld om extensief gebruik te voorkomen. Het is bijvoorbeeld niet de bedoeling dat je je abonnement samen met je hele familie gebruikt. Ook het continu gebruik van je telefoon als wifi hotspot voor anderen is niet de bedoeling. Daarom krijgen klanten een daglimiet. Deze limiet is nu verhoogd naar 8 GB per dag. Heb je meer nodig dan dat? Dan kun je je tegoed altijd en onbeperkt aanvullen met 2 GB per keer. De GB aanvullers kun je activeren via sms of in de app van T-Mobile of Tele2.

Datalimiet roaming ook verhoogd

Naast het daglimiet heeft T-Mobile ook de datalimiet bij Unlimited voor roaming opgehoogd naar 21 GB per maand. Voorheen was dit 18 GB per maand.
 

Geactualiseerd: dinsdag 23 maart 2021

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie