Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile verhoogt daglimiet Unlimited

door Margot Meendering

Sinds 17 maart heeft T-Mobile de daglimiet voor unlimited abonnees verhoogd van 5 naar 8 GB. Daarnaast is de gratis GB aanvuller, die unlimited abonnees kunnen gebruiken om hun dagbundel aan te vullen, verhoogd. Je kunt je databundel nu aanvullen met 2 GB per keer in plaats van 1 GB. Deze wijzigingen zijn ook geldig voor klanten met een onbeperkt abonnement van Tele2.

Logo van T-MobileWat is daglimiet bij unlimited?

Klanten met een unlimited abonnement hebben, zoals de naam zegt, onbeperkt mobiel internet. Het daglimiet is door providers ingesteld om extensief gebruik te voorkomen. Het is bijvoorbeeld niet de bedoeling dat je je abonnement samen met je hele familie gebruikt. Ook het continu gebruik van je telefoon als wifi hotspot voor anderen is niet de bedoeling. Daarom krijgen klanten een daglimiet. Deze limiet is nu verhoogd naar 8 GB per dag. Heb je meer nodig dan dat? Dan kun je je tegoed altijd en onbeperkt aanvullen met 2 GB per keer. De GB aanvullers kun je activeren via sms of in de app van T-Mobile of Tele2.

Datalimiet roaming ook verhoogd

Naast het daglimiet heeft T-Mobile ook de datalimiet bij Unlimited voor roaming opgehoogd naar 21 GB per maand. Voorheen was dit 18 GB per maand.
 

Gepubliceerd: vrijdag 19 maart 2021
Geactualiseerd: dinsdag 23 maart 2021

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie