Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile vergroot databundels voor buiten EU

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

travel-surf-pas.PNGBen je klant bij T-Mobile en ga binnenkort je op vakantie buiten de EU? Dan is er goed nieuws, want T-Mobile vergroot de Travel & Surf databundels. De prijs van de bundels blijft hetzelfde. 

Wel roamingkosten buiten EU!

Zoals bekend betaal je sinds vorig jaar geen roamingkosten meer als je gebruikmaakt van mobiel internet binnen de EU. Voor buiten de EU-landen gelden echter nog wel extra kosten. T-Mobile heeft per 12 juni zijn Travel & Surf-passen vergroot, zodat je buiten de EU meer data krijgt voor dezelfde prijs. Daarnaast komt de provider met L-passen, die twee weken geldig zijn en 500 MB of 1GB bieden.

Verdubbeling

Bij sommige bundels (de S- en M-passen) gaat het om een verdubbeling. Wie bijvoorbeeld naar de VS of Turkije reist en een M-pas afneemt, krijgt voortaan 500 in plaats van 250 MB. Maar er zijn ook bundels die ruim 3x zoveel bieden. Zo krijgt een vakantieganger die een XS-pas afneemt voor zone 2, voor o.a. Canada en Marokko voortaan 100 in plaats van 30 MB. De prijzen blijven gelijk.

t-mobile-travel-surf-buiteneu12-6-2018.PNG

Ga je naar landen in zone 3, bijvoorbeeld naar Zuid-Korea of de Bahama's, dan kun je toch beter genieten van je vakantie zónder internet. Je krijgt weliswaar dubbel zoveel data voor hetzelfde geld, maar voor een dagje surfen ben je al een tientje kwijt en dan heb je nog maar 25 MB... 

travel-surf-zone3-2018.PNG

In vergelijking met KPN en Vodafone?

Ondanks de vergroting is T-Mobile voor bepaalde landen duurder dan Vodafone en KPN. Bij Vodafone betaal je € 5 voor alle landen buiten de EU, waarvoor je 30 MB data krijgt plus 30 belminuten en 30 sms’jes. KPN hanteert andere tarieven die verschillen per land, maar over het algemeen ben je € 9,99 kwijt voor 100 MB/minuten/sms'jes. Voorbeeldlanden zijn Argentinië en Jamaica.

Geactualiseerd: woensdag 24 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie