Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile verdubbelt snelheid mobiel internet

door Jeanet Woldring

Per 13 december verhoogt T-Mobile de snelheden van de data abonnementen Laptop Economy, Laptop Business en Laptop Executive. Dit geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. De prijzen van deze data abonnementen blijven hetzelfde.

Meer snelheid voor dezelfde prijs
De maximale downloadsnelheid voor de drie abonnementen wordt verdubbeld. Laptop Economy, Laptop Business en Laptop Executive bieden vanaf 13 december respectievelijk de volgende maximale downloadsnelheden: 3.6 Mb/s, 7.2 Mb/s en 14.4 Mb/s voor respectievelijk 9,95 euro per maand, 34,95 euro per maand en 59,95 euro per maand. 

Uploadsnelheid
Voor Laptop Economy wordt daarnaast ook de uploadsnelheid verdubbeld (is nu tot 384 Mbps).  

Bestaande klanten die gebruik willen maken van deze nieuwe maximale snelheden hoeven niets te doen, vanaf 13 december maken zij hier automatisch gebruik van.

Met deze snelheidsverhogingen wil de provider klanten een nog betere ervaring bieden. Grote bestanden mailen of het downloaden van foto’s en filmpjes van sociale netwerken gaat aanzienlijk sneller. T-Mobile klanten betalen altijd een vast bedrag per maand. In de vergelijking Mobiel Internet op de laptop op Internetten.nl vindt u meer informatie en kunt u online bestellen.
 

Gepubliceerd: maandag 29 november 2010
Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie