Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile verdubbelt gratis snelheid mobiel internet

4 reacties

T-Mobile verdubbelt gratis de snelheid van haar Pocket Internet Totaal abonnement. De maximale snelheid wordt 128 Kbps voor downloaden en 32 Kbps voor uploaden. Vanaf 8 januari kunnen gebruikers van de nieuwe snelheden profiteren.

Pocket Internet Totaal populair
Het Pocket Internet Totaal abonnement is onder veel T-Mobile klanten een populair flatfee data-abonnement omdat het slechts € 9,50 per maand kost. De verdubbeling van de snelheid heeft alleen betrekking op het goedkoopste abonnement. De snelheid van hogere bundels als Pocket Internet Totaal Plus, Internet Totaal en Internet Totaal Plus blijven vooralsnog onveranderd.

Automatisch hogere snelheden
In het sms-bericht dat klanten ontvangen wordt opgeroepen het woord “dubbel” naar 888 te sturen om gebruik van de hogere snelheid te kunnen maken. Vreemd genoeg is dit eigenlijk niet noodzakelijk. Alle bestaande en nieuwe klanten met een Pocket Internet Totaal abonnement zullen vanaf 8 januari automatisch gebruik kunnen gaan maken van de hogere snelheden.

Voor € 9,50 per maand kun je dan onbeperkt  internetten op je mobiel. Wel moet je in het bezit zijn van een geschikt toestel plus een T-Mobile Flex of Relax abonnement, want "Pocket Internet Totaal is alleen verkrijgbaar in combinatie met een abonnement vanaf Flex 20 of Relax 150."

Vergelijking mobiel internet
Qua prijs en snelheid is Pocket Internet Totaal van T-Mobile dan vergelijkbaar met Hi Eindeloos Online en Surf&Mail Totaal van KPN. Surf&Mail onbeperkt van Telfort kost tien euro per maand, waarbij de uploadsnelheid óók 128 Kbps is. Met Zorgeloos Internet Blox van Vodafone kan de gebruiker daarentegen ruim 10x zo snel zorgeloos mobiel internetten voor € 9,50 per maand, dezelfde prijs als bij T-Mobile!
 
Raadpleeg de Belwijzer Mobiel voor bel- én datakosten, alsmede toestelprijzen

Lees meer over Mobiel Internetten 

Reacties (4)

Geplaatst door: Bouwe ()

Snelheid is hier inmiddels verhoogd, een nette 120kbit/sec.

Geplaatst door: Joost ()

De wijziging is op dit moment nog niet doorgevoerd. Ik haal nu ongeveer 56 Kbps. Vanavond nog maar even proberen.

Geplaatst door: Joost ()

Goed nieuws!

Geplaatst door: Bouwe ()

Alleen heeft Vodafone een datalimiet van 10x het gemiddelde gebruik per maand, wat neer komt op ongeveer 250 MB. Met HSDPA heb dat er snel doorheen gejaagd. PIT is overigens onbeperkt.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie