Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile verdubbelt beltegoed

Nieuwe PrePaid-bellers van T-Mobile krijgen de eerste maand al hun opwaarderingen verdubbeld. De derde mobiele aanbieder verrast deze zomer nieuwe PrePaid-klanten met een naar eigen zeggen unieke opwaardeeractie: de PrePaid Verdubbelactie.  De actie duurt van 1 juli tot en met 31 augustus 2005.

De PrePaid Verdubbelactie geldt voor de gedurende de actieperiode nieuw in gebruik genomen SIM-Startpakketten en toestelpakketten. Elke opwaardering die de nieuwe PrePaid-klant in de eerste maand doet, wordt door T-Mobile verdubbeld. Dus 10 euro opwaarderen, betekent 20 euro ontvangen. Er geldt geen beperking op de Verdubbelactie: elke opwaardering in de eerste maand wordt verdubbeld. De klant bepaalt zelf hoe groot zijn voordeel wordt: hoe meer hij opwaardeert, hoe groter zijn voordeel.

Slimme klanten waarderen in deze maand extra op, zodat zij tijdens de zomervakantie zonder extra kosten wat vaker met het thuisfront kunnen bellen. De vakantiemaanden zijn per slot van rekening al duur genoeg, zo redeneert T-Mobile. 

T-Mobile heeft in Nederland 2,2 miljoen klanten en internationaal bijna 80 miljoen klanten.  Qua omzet is de aanbieder nummer 3 op de Nederlandse markt. T-Mobile is marktleider in HotSpots, waar gebruikers met behulp van WiFi de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding buitenshuis. 

Gepubliceerd: donderdag 30 juni 2005

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie