Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile stopt per 1 juni met KNIPPR

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

t-mobile.gifT-Mobile stopt per 1 juni 2018 met KNIPPR. Klanten kunnen tot die datum tv kijken via de app. KNIPPR, die in 2016 van start ging, heeft te weinig klanten om de dienst rendabel te maken.

KNIPPR is een streamingdienst die stand-alone wordt aangeboden, dus los van een tv- of alles-in-1 abonnement. T-Mobile richt zich op mensen die hun kabelabonnement willen inruilen voor tv-kijken via internet en de dienst probeerde zich te onderscheiden met keuzevrijheid voor zenders, naast een basispakket van twaalf zenders. Voor een abonnement is geen T-Mobile-abonnement nodig en klanten kunnen hun pakket maandelijks aanpassen en opzeggen. De dienst kost 9,99 euro per maand.

Volgens T-Mobile is er wel potentie voor een dergelijke dienst, maar kwam KNIPPR te vroeg voor het grote publiek. Onderzoeksbureau Telecompaper schat het aantal abonnees op minder dan 10.000.

Op de vraag of T-Mobile een alternatief product heeft, luidt het antwoord: 'Met de gratis TV Anywhere app van T-Mobile Thuis kijk je overal TV wanneer het jou uitkomt. Op je Chromecast, tablet of smartphone via wifi of mobiel internet. De TV Anywhere app is een gratis dienst in combinatie met abonnement voor internet en TV van T-Mobile Thuis.'

Geactualiseerd: maandag 8 februari 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.