Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile stopt per 1 juni met KNIPPR

door Jeanet Woldring

t-mobile.gifT-Mobile stopt per 1 juni 2018 met KNIPPR. Klanten kunnen tot die datum tv kijken via de app. KNIPPR, die in 2016 van start ging, heeft te weinig klanten om de dienst rendabel te maken.

KNIPPR is een streamingdienst die stand-alone wordt aangeboden, dus los van een tv- of alles-in-1 abonnement. T-Mobile richt zich op mensen die hun kabelabonnement willen inruilen voor tv-kijken via internet en de dienst probeerde zich te onderscheiden met keuzevrijheid voor zenders, naast een basispakket van twaalf zenders. Voor een abonnement is geen T-Mobile-abonnement nodig en klanten kunnen hun pakket maandelijks aanpassen en opzeggen. De dienst kost 9,99 euro per maand.

Volgens T-Mobile is er wel potentie voor een dergelijke dienst, maar kwam KNIPPR te vroeg voor het grote publiek. Onderzoeksbureau Telecompaper schat het aantal abonnees op minder dan 10.000.

Op de vraag of T-Mobile een alternatief product heeft, luidt het antwoord: 'Met de gratis TV Anywhere app van T-Mobile Thuis kijk je overal TV wanneer het jou uitkomt. Op je Chromecast, tablet of smartphone via wifi of mobiel internet. De TV Anywhere app is een gratis dienst in combinatie met abonnement voor internet en TV van T-Mobile Thuis.'

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie