Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile stopt met sms- en mobiel opwaarderen

door Jeanet Woldring

Prepaidklanten van T-Mobile kunnen vanaf 24 november hun prepaid tegoed niet meer opwaarderen via een sms'je. En vanaf 28 januari 2014 is ook mobiel opwaarderen niet meer mogelijk. Dat komt door aanpassingen in de Europese wetgeving. De provider verwijst daarom naar online opwaarderen, een andere opwaardeermethode.

Online opwaarderen
Via online opwaarderen kun je met iDeal in binnen- en buitenland  prepaid tegoed opwaarderen. Het opwaardeerbedrag wordt direct na het online opwaarderen bij het prepaid tegoed bijgeschreven. Bij T-Mobile hoef je je niet eerst te registreren via My T-Mobile waardoor je gemakkelijk iemand anders prepaid tegoed cadeau kunt geven.

Opwaardeerbonnen
Opwaarderen via opwaardeerbonnen die te koop zijn bij verkooppunten zoals de T-Mobile shops, de grotere supermarkten, telecomwinkels en benzinestations blijft ook mogelijk.

Wijzigingen mobiel opwaarderen KPN en Hi
Bij KPN en Hi  wijzigt mobiel opwaarderen eveneens.  Vanaf 1 december kunnen prepaidklanten met 1 pincode zowel mobiel als sms opwaarderen. Vodafone heeft nog geen wijzigingen voor mobiel opwaarderen aangekondigd.
 

Gepubliceerd: vrijdag 22 november 2013
Geactualiseerd: woensdag 20 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie