Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile steunt campagne Veilig Verkeer

door Jeanet Woldring

T-Mobile steunt de campagne ‘Laat je niet afleiden’ gelanceerd door het Ministerie van Verkeer & Waterstaat in samenwerking met Bovag, RAI-Vereniging, ANWB, Politie en Veilig Verkeer Nederland. De campagne moet automobilisten bewust maken van de verkeersveiligheidrisico’s van afleiding door gebruik van elektronica tijdens het autorijden. ‘Laat je niet afleiden’ geeft automobilisten concrete tips voor verantwoord handsfree bellen en het bedienen van navigatie.

Bart Weijermars van T-Mobile vindt dat bellen, navigeren en geconcentreerd autorijden niet samengaan. Onbewust worden mensen afgeleid en hebben ze minder aandacht voor het verkeer. "Met ruim 4 miljoen klanten in Nederland die mobiel bellen via T-Mobile, vinden wij het belangrijk om ons aan deze voorlichtingscampagne te verbinden", laat Weijermars weten.

Nederlanders krijgen tijdens de campagne via radio- en televisiespots concrete tips voor verantwoord gebruik van handsfree bellen en navigatie, onder het motto: Laat je niet afleiden. Meer informatie over de campagne is te vinden op: www.veiligverkeernederland.nl

 

Gepubliceerd: vrijdag 10 september 2010
Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie