Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile start voorverkoop Sony Xperia Z

T-Mobile is gestart met de voorverkoop van de Sony Xperia Z. Deze water- en stofdichte smartphone wordt aangeboden in combinatie met een gratis Sony hoofdtelefoon ter waarde van 250 euro. Het toestel zelf kost 440 euro in combinatie met het kleinste 1-jarige iSmart abonnement. Het is gratis met een 2-jarig iSmart abonnement voor 60,50 euro per maand.

Kan tegen een stootje

Naar eigen zeggen heeft ruim 60 procent van de T-Mobile klanten een smartphone. 'Mensen kunnen niet meer zonder en willen altijd en overal hun smartphone bij zich hebben. Op het strand, in de kroeg of op kantoor. Dan is het goed om te weten dat de Sony Xperia™ Z waterdicht is en tegen een stootje kan', aldus het telecombedrijf. 

Gratis hoofdtelefoon in voorverkoop
De nieuwe Xperia wordt -alleen in de voorverkoop- aangeboden in combinatie met een gratis Sony MDR-1R hoofdtelefoon, omdat T-Mobile ziet dat streaming muziek steeds belangrijker wordt. Sinds medio 2012 biedt de provider daarom de muziekdienst Deezer Music. 

De Sony Xperia Z is een dunne en stijlvolle smartphone met een full HD 5 inch Sony Bravia scherm. De 1,5 GHz quadcore processor moet zorgen voor supersnelle prestaties en een verbeterde accuduur. Het toestel heeft een 13 megapixel HD (video)camera en ondersteunt 4G via onder meer de 1800 band. Uniek is verder dat het toestel water- en stofdicht is.
 

Gepubliceerd: dinsdag 5 februari 2013
Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie