Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile snelste netwerk voor laptops

door Jeanet Woldring

T-Mobile verhoogt de snelheid voor mobiel internet. Hierdoor heeft de provider nu het snelste mobiele netwerk voor versturen van data in Nederland. 

Vanaf 16 februari kunnen klanten van T-Mobile met een mobiel breedband internetabonnement (Laptop Executive) gebruikmaken van hogere download- en uploadsnelheden. Door deze upgrade zijn downloadsnelheden tot 7.2 Mbit/s te behalen (was 3.6 Mbit/s) en is de maximale snelheid voor uploaden 2.0 Mbit/s (was1.4 Mbit/s).

Hiermee is T-Mobile de eerste provider in Nederland die deze hoge uploadsnelheid aan haar klanten aanbiedt. De hogere snelheden zijn beschikbaar in de helft van T-Mobile’s HSDPA-netwerk. Tot eind 2009 zal dit doorgroeien naar een dekking van 90%.
 
Volgens directeur Bart Weijermars  biedt breedband internet op de laptop zowel zakelijke als particuliere gebruikers de flexibiliteit die bij hun werk en leven past. Naast een supersnelle verbinding zijn klanten bij T-Mobile verzekerd van een vaste prijs. 

De snelheidsverhoging geldt voor bestaande en nieuwe klanten met een Laptop Executive abonnement. De prijs voor het abonnement blijft gelijk. Meer informatie over dit abonnement in de tariefvergelijking op Internetten.nl  Mobiel Internet op de laptop of op Bellen.com.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie