Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile snelste netwerk voor laptops

door Jeanet Woldring 4 reacties

T-Mobile verhoogt de snelheid voor mobiel internet. Hierdoor heeft de provider nu het snelste mobiele netwerk voor versturen van data in Nederland. 

Vanaf 16 februari kunnen klanten van T-Mobile met een mobiel breedband internetabonnement (Laptop Executive) gebruikmaken van hogere download- en uploadsnelheden. Door deze upgrade zijn downloadsnelheden tot 7.2 Mbit/s te behalen (was 3.6 Mbit/s) en is de maximale snelheid voor uploaden 2.0 Mbit/s (was1.4 Mbit/s).

Hiermee is T-Mobile de eerste provider in Nederland die deze hoge uploadsnelheid aan haar klanten aanbiedt. De hogere snelheden zijn beschikbaar in de helft van T-Mobile’s HSDPA-netwerk. Tot eind 2009 zal dit doorgroeien naar een dekking van 90%.
 
Volgens directeur Bart Weijermars  biedt breedband internet op de laptop zowel zakelijke als particuliere gebruikers de flexibiliteit die bij hun werk en leven past. Naast een supersnelle verbinding zijn klanten bij T-Mobile verzekerd van een vaste prijs. 

De snelheidsverhoging geldt voor bestaande en nieuwe klanten met een Laptop Executive abonnement. De prijs voor het abonnement blijft gelijk. Meer informatie over dit abonnement in de tariefvergelijking op Internetten.nl  Mobiel Internet op de laptop of op Bellen.com.

 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (4)

Geplaatst door: Inan ()

Gisteren een Laptop (Sony Vaio van 1400 euro) en een T-Mobile Excecutive abonnement van 60 euro voor 2 jaar genomen.Er wordt beschreven dat het een supersnel internet is, maar het is zo traag als ik weet niet wat. Ik heb er na een dag al geen zin meer om via me laptop te internetten. Ik heb er echt spijt van!

Geplaatst door: jeroen ()

Laat je niks wijs maken, op papier is de snelheid verhoogd maar ik internet nu langzamer dan 1 jaar geleden toen de snelheid 1.8 mbps was.Nu ze bakken met abonnementen met internet op je mobiel/iphone verkocht hebben mag je blij zijn om met 50 kbps te kunnen downloaden, en verre van 400 of 500 kbps die je zou moeten kunnen halen met 7.2 mbps.Heel even vorig jaar toen ze naar 3.6 mbps gingen kon ik nog wel eens op een rustig moment 300kbps halen.Je wordt gewoon genept en opgezadeld met een abonnement voor 1 jaar die bij lange na niet in de buurt komt van wat het beloofd!

Geplaatst door: chris ()

maar dat is alleen in de groote plaatsen wand ik had ook t-mobile maar kreeg alleen maar gprs en geen umts dus kon ik het contrakt opzegen wand je moet binnen twee km van de antennen wonen

Geplaatst door: marco ()

Leuk hoor dat die T-Mobile Laptop Executive klanten van 3,6Mbit/s naar 7,2Mbit/s zijn gegaan maar ik had de maximale snelheid met mijn T-Mobile Laptop Economy maar nu kan ik niet meer normaal internetten thuis omdat hun alle bandbreedte krijgen !!!!!!!!
Moet noodgedwongen ook overgaan naar duurder abonnement

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie