Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile Relax online goedkoper

door Jeanet Woldring

Onder de naam Relax Online heeft T-Mobile per 2 mei 'nieuwe' mobiele abonnementen gelanceerd. Deze zijn enkel online beschikbaar en goedkoper dan de offline Relax abonnementen. Het beltegoed is eveneens onbeperkt houdbaar. Abonnees betalen echter wel meer buiten de bundel en er wordt per minuut afgerekend. 

Relax met online voordeel
Naar eigen zeggen hechten klanten die online bestellen vooral waarde aan bel-en-sms bundels met lage maandbedragen. Met behulp van beschikbare rekenhulpmiddelen (bijv. de Belwijzer Mobiel red.) zijn zij ook goed in staat om de juiste bundel te kiezen. Om die reden zullen ze ook minder snel buiten hun bundel bellen, waardoor ze niet of beperkt benadeeld worden door hogere buitenbundeltarieven of de afronding per minuut, verklaart Priscilla Tomasoa van T-Mobile.

Met Relax (Online) is het mogelijk om eenmaal per maand opwaarts van abonnement te veranderen binnen Relax (Online). Bijvoorbeeld van Relax (Online) 15 naar Relax (Online) 20. Gratis je bundel naar beneden aanpassen -zoals bij KPN Personal Sim- is niet mogelijk.

Hoger buitenbundeltarief en afrekening per minuut
Met het Relax Online abonnement ontvangt men dus dezelfde hoeveelheid minuten/sms'jes in de bundel als bij Relax, maar voor een lager maandbedrag. Belminuten en sms’jes buiten de bundel kosten 30 cent per minuut (bij Relax 25 cent). Er wordt per minuut afgerekend, d.w.z. 1 minuut en 1 seconde bellen, kost 2 minuten. Bij Relax, de abonnementsvorm die T-Mobile begin dit jaar heeft ingevoerd, wordt per seconde betaald met een minimum van een minuut. 

Relax Online abonnementen
In onderstaande tabel staan alle 6 Relax Online abonnementen die via Bellen.com te vergelijken én te bestellen zijn.

Relax Online Prijs p/mnd Relax Online prijs  Minuten/sms Prijs per min/Sms
Relax Online 15 € 15,00 € 13,95 90 min/sms 0,15
Relax Online 20 € 20,00 € 16,95 135 min/sms 0,12
Relax Online 25 € 25,00 € 19,95 190 min/sms 0,10
Relax Online 30 € 30,00  € 24,95 260 min/sms 0,09
Relax Online 35 € 35,00  € 28,95 330 min/sms 0,08
Relax Online 45 € 45,00  € 37,95 450 min/sms 0,08

Sim only
Aan Relax Sim only is niets gewijzigd. Online heeft T-Mobile al Voordeelsim. Daarnaast zijn er nog de iPhone-abonnementen.

Zie ook: T-Mobile maakt belminuten en sms'jes onbeperkt houdbaar

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Gerelateerde nieuwsberichten

Navigatie