Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile Prepaid nu ook mogelijk in Zuid-Afrika

door Jeanet Woldring

Met het oog op de WK kunnen prepaidklanten van T-Mobile  vanaf nu ook mobiel bellen in en vanuit Zuid-Afrika. Voetballiefhebbers en vakantiegangers moeten er wel rekening mee houden dat de belkosten flink op kunnen lopen. Mobiel internet is niet mogelijk.

Dure belletjes
Vier minuutjes aan de lijn om te praten over Koning Voetbal kost de lieve som van 9 euro! Bellen in Zuid-Afrika en naar Nederland kost namelijk 2,25 euro per minuut. Dat is bijna vijf keer zoveel als het tarief voor bellen binnen Europa. Vanaf 1 juli a.s. kost bellen vanuit een EU land 46 cent per minuut (nu nog 51 cent).  

Wie een belletje ontvangt in Zuid-Afrika is 1 euro per minuut kwijt en een smsje kost 50 cent. Ter vergelijking: in de EU kost het ontvangen van een gesprek straks 18 cent en een sms'je blijft 13 cent. Mobiel internet is niet mogelijk met prepaid. 

PrePaid International
Voor wie veel contact heeft met familie en vrienden in het buitenland, biedt T-Mobile sinds kort ook Prepaid International. Hiermee kunt u goedkoop bellen naar het buitenland. De provider biedt een meertalige ondersteuning in het Engels, Turks en Pools via de klantenservice, de website en het voicemail- & beltegoedmenu.  

Het wordt aangeboden via een apart simpakket en is bij ingebruikname al ingesteld op bellen naar vaste lijnen voor 9 cent per minuut en naar mobiel bellen in Nederland voor 24 cent per minuut (starttarief  19 cent). 

Bijkomend voordeel is dat klanten vrijuit onderling binnen Nederland kunnen bellen, voor het starttarief van het gesprek (24 cent) tot maximaal een half uur per gesprek. Voor klanten die hun beltegoed opwaarderen, verdubbelt T-Mobile het beltegoed. Deze verdubbelactie is geldig tot 3 oktober.

Meer info over bellen in het buitenland: Vakantiebellen.com

Gepubliceerd: donderdag 10 juni 2010
Geactualiseerd: dinsdag 4 februari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie