Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile nu ook 2GB bij Basis Sim abonnement

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

T-Mobile heeft het aantal databundels voor haar Basis Sim abonnement uitgebreid. Naast de bundels van 250 MB, 500 MB en 1 GB biedt de provider nu ook een bundel van 2 GB. Voor 17 euro per maand koop je deze databundel, je krijgt er dan 50 belminuten bij. Is dit een goede deal of kun je goedkoper uit zijn? Bellen.com zocht het uit.

Met het Basis Sim abonnement concurreeert T-Mobile met spelers als Simyo, Ben, hollandsnieuwe, Youfone en Simpel. Een Basis Sim abonnement kan al vanaf 4 euro per maand afgesloten worden voor 50 belminuten, zonder data- en sms bundels. Maar hoe zit het met de nieuwe databundel van 2 GB? Kan T-Mobile dan ook de strijd aangaan?

Is de nieuwe databundel voordelig?

De nieuwe databundel van 2 GB kost normaal gesproken 18 euro per maand. Wie het abonnement in een sim only variant neemt, betaalt 13 euro voor de 2 GB databundel bij een tweejarig sim only abonnement en 13,50 bij een éénjarige sim only.

Belwijzer: T-Mobile in Top 3

We laten de Belwijzer uitrekenen wie het goedkoopst is voor het gebruik van 35 belminuten, 0 sms'jes en 2 GB per maand. Qua internetsnelheid stellen we de filter in op minimaal 14,4 Mbps. Choozze rolt er als goedkoopste uit voor € 15 per maand, T-Mobile als tweede voor € 17 en Youfone komt op plek drie voor € 18. T-Mobile is hiermee niet alleen goedkoper dan dochter-merk Ben, maar ook voordeliger dan hollandsnieuwe en Simyo.

Wat is Basis Sim?

Je kunt bij het Basis Sim abonnement van T-Mobile je abonnement grotendeels zelf samenstellen. Eerst kies je of je een databundel wilt gebruiken en hoe groot deze moet zijn. Het gebruik van een databundel is niet verplicht. Vervolgens kies je een belbundel, waarbij een minimum belbundel van 50 belminuten verplicht is. Tot slot heb je de keuze uit een smsbundel van 100 sms'jes of een onbeperkte smsbundel. Een smsbundel is net als de databundel niet verplicht bij het Basis Sim abonnement.

Geactualiseerd: woensdag 24 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.