Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile met Prepaid International

door Jeanet Woldring

Telecomaanbieder T-Mobile breidt haar prepaidaanbod uit. Op 25 mei wordt PrePaid International geïntroduceerd, waarmee de telecomaanbieder zich vooral richt op mensen die veel contact hebben met familie en vrienden in het buitenland. Speciaal voor deze groep mensen wordt een unieke meertalige ondersteuning aangeboden in het Engels, Turks en Pools via de klantenservice, de website en het voicemail- & beltegoedmenu.

Voordelige tarieven en vrijuit onderling bellen
T-Mobile PrePaid International wordt aangeboden via een apart simpakket en is bij ingebruikname al ingesteld op bellen naar vaste lijnen voor 9 cent per minuut en naar mobiel bellen in Nederland voor 24 cent per minuut (starttarief  19 cent). 

Bijkomend voordeel is dat PrePaid International klanten vrijuit onderling binnen Nederland kunnen bellen, voor het starttarief van het gesprek (24 cent) tot maximaal een half uur per gesprek. PrePaid International simkaarten en beltegoed zijn vanaf 25 mei verkrijgbaar bij T-Mobile Shops, telecomwinkels, belhuizen, supermarkten, benzinestations en drogisterijen.

Beltegoed verdubbelactie
Voor klanten die hun beltegoed opwaarderen, heeft T-Mobile een aantrekkelijke actie; bij elke opwaardering verdubbelt T-Mobile het beltegoed. Deze verdubbelactie is geldig tot 3 oktober 2010.

Bel 1200 voor Engels, Turks of Pools
Via nummer 1200 is de T-Mobile Klantenservice in meerdere talen bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur. Ook op de website www.t-mobile.nl/international is vanaf 25 mei de informatie over PrePaid International in meer talen beschikbaar. Bovendien is het voor klanten mogelijk om hun voicemail in te stellen in het Engels, Turks of Pools en kunnen zij via 1244 opwaarderen in hun eigen taal.
 

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2010
Geactualiseerd: dinsdag 26 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie