Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile met nieuwe kaart voor mobiel internet

Mobiel internetten met een T-Mobile web 'n' walk-abonnement kan nu met vrijwel iedere laptop. T-Mobile introduceert namelijk de web ‘n’ walk Box Compact. Deze kaart is geschikt voor gebruik met een usb-poort, waardoor het aantal laptops dat gebruik kan maken van mobiel breedband internet van T-Mobile hiermee verder wordt uitgebreid.

Klein en handig
Volgens T-Mobile is de kaart gemakkelijk in gebruik: inpluggen en internetten maar. De Box Compact is een bescheiden kaartje van circa 9 x 8 x 2,5 cm. Steek de ‘Box’ in de usb-poort en de benodigde software wordt automatisch op uw laptop geïnstalleerd. De web‘n’walk Box Compact is geschikt voor GPRS, UMTS en het snelle HSDPA.

Breedband abonnementen
De web ‘n’ walk Box Compact is verkrijgbaar in combinatie met Internet Totaal en Internet Totaal Plus vanaf 0 euro. Internet Totaal is nu tijdelijk verkrijgbaar vanaf 32,50 euro per maand. De web ‘n’ walk Box Compact is verkrijgbaar bij de T-Mobile Shops en andere zakelijk verkooppunten T-Mobile.

Klaar voor toekomstige netwerken
Momenteel is de maximale snelheid van het HSDPA-netwerk 1,8 Mb/s. In de toekomst zullen netwerken nog sneller worden. De web‘n’walk Box Compact is daar nu al voor toegerust (tot een snelheid van maximaal 3,6 Mb/s). Verder beschikt de datacard over quadband technologie zodat er overal in de wereld gebruik van kan worden gemaakt.

Gepubliceerd: dinsdag 19 juni 2007

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie